Brøndby intensiverer målmandsjagt: Men ønskespilleren er for dyr

Sølvvinderne skal finde en afløser for Frederik Rønnow og er interesseret i den tidligere tyske U21-landsholdsmålmand Marvin Schwäbe. Hoffenheim kræver dog omkring 7,5 mio. kr. for den 23-årige keeper, og så meget vil Brøndby ikke betale

Brøndby er på intens målmandsjagt, men pengene kan blive et problem.

Frederik Rønnow spillede mod AaB sin sidste kampe for klubben fra Vestegnen, og det store spørgsmål er nu, hvem der skal erstatte landsholdets reservemålmand.

Brøndby har flere kandidater på ønskelisten - problemet er bare, at de er for dyre.

OB's Sten Michael Grytebust var brandvarm for en måned siden, da søvlvinderne netop havde offentliggjort, at Rønnow var solgt til Frankfurt. Men den fynske klub vil have en mio. euro (ca. 7,5 mio. kr.) for nordmanden, og det er Brøndby ikke villig til at betale.

I stedet har træner Alexander Zorniger som flere gange tidligere kastet blikket mod Tyskland.

TV3 Sport kunne søndag fortælle, at Brøndby var interesseret i Marvin Schwäbe, og det stemmer overens med de oplysninger, som Ekstra Bladet har om Brøndbys målmandsjagt.

23-årige Schwäbe er ejet af Hoffenheim, men har i de to seneste sæsoner været udlejet til Dynamo Dresden i 2. Bundesliga. Her har den tidligere U21-landsholdsmålmand for Tyskland fået masser af spilletid, og det ville være klassisk Zorniger at hente ham.

Problemet er imidlertid prisen.

Hoffenheim kræver ifølge Ekstra Bladets oplysninger omkring en mio. euro for den store målmand, og som i tilfældet Grytebust er det for høj en pris for Brøndby.

Marvin Schwäbe har kun et år tilbage af sin kontrakt med Bundesliga-klubben, og skal han hentes, skal der være på en permanent aftale. Selv om Brøndby tidligere i stor stil har lejet spillere, er man ikke interesseret i, at førstemålmanden er en lejesvend.

Og i øvrigt vil det ikke give mening for Hoffenheim at udleje en spiller, som bare har et år tilbage af sin aftale.

Brøndby har dog en trumf i Alexander Zorniger, som meget belejligt deler agent med Marvin Schwäbe. Begge er i stald hos den tidligere Bayern München-spiller Christian Nerlinger.

Selv om Brøndby lige nu går efter at lande en aftale med den tidligere tyske ungdomslandsholdsmålmand, er døren ikke helt lukket for Grytebust.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skulle Brøndby være klar til at betale 3-4 mio. kr., men OB håber, at et bedre bud fra en anden klub tikker ind på den reaktionsstærke nordmand.

Udover Frederik Rønnow sagde Brøndby farvel til reserven Victor Anker i forbindelse med kampen mod AaB. Så lige nu råder Alexander Zorniger kun over tyske Benjamin Bellot og unge Casper Hauervig på målmandsposten.

Og det ligger helt fast, at ingen af dem skal være førstemålmand, når næste sæson sparkes i gang midt i juli.

Brøndby En lussing af sølv: Brøndby-aktien styrtdykker

Brøndby Zornigers stikpille: Tillykke til Jess, FC Midtjylland og de 148 fans

Hany Mukhtar er sæsonens bedste spiller ifølge Ekstra Bladet. Fotos: Jens Dresling/Lars Poulsen Sport og Spil Her er Superligaens 25 bedste spillere

36 kommentarer
Vis kommentarer