Brøndby jagter nye forsvarsspillere

Brøndbys sportsdirektør erkender, at der bliver behov for at hente mindst en spiller til det centrale forsvar efter Daniel Aggers stop i klubben.

Hvem skal løfte arven efter Agger? (Foto: Jens Dresling)
Hvem skal løfte arven efter Agger? (Foto: Jens Dresling)

Søndag offentliggjorde Daniel Agger, at han stopper i Brøndby og nu vil bruge den kommende tid til at finde ud af, om der er mere fodbold tilbage i kroppen eller om karrieren bliver indstillet.

Men under alle omstændigheder efterlader det et centralt Brøndby-forsvar med en yderst tynd besætning, da også Martin Ørnskov, der har ageret midterforsvarer flere gange i sæsonen stopper med kontraktudløb.

Sportsdirektør Troels Bech er fuld ud opmærksom på problemet og har allerede indkøb til det centrale forsvar på blokken.

- Lige nu har vi Martin Albrechtsen og Mads Juel Andersen. Så der kommer nok en enkelt eller en håndfuld, lyder det fra Brøndby-sportsdirektøren.


Rasmus Jönsson, her omringet af Brøndby-spillere, fortsætter karrieren på Fyn. (Foto: René Schütze) AaB OB ripper AaB: Henter to offensiv-spillere

I weekenden blev det også et farvel til Riza Durmisi, der er solgt til spanske Betis, men det er ikke givet, at Brøndby kommer til at foretage sig noget her i forhold til en erstatning.

- Det har vi allerede gjort og vidste allerede for et år siden, at det var et scenarium, vi skulle forberede os på. Jesper Juelsgaard er en dygtig venstre back, der allerede har vist højt niveau og nu også har gjort det som midterforsvarer. Han har tidligere været inde omkring A-landsholdet, så det er en dygtig venstre back at have. Patrick Da Silva er lige blevet udtaget til U23-landsholdets tur til Korea, så der er også god kvalitet.

- Jeg mener, vi har været proaktive, lige som vi var med Frederik Rønnow, da vi vidste risikerede at skulle sælge Lukas Hradecky, siger Troels Bech, der søndag erklærede, at Brøndby har plads i budgettet til også at hente ganske løntunge spillere.

Brøndby har allerede hentet Jonas Borring på en kontrakt og den unge svenske angriber Gustaf Nilsson, der også vil være ny efter ferien, hvor også angriberen Ariel Nunez vender tilbage efter lejeopholdet i Olimpia.

Til gengæld bliver næste sæson uden Daniel Agger, Johan Elmander, Martin Ørnskov, Riza Durmisi, Malthe Johansen, Emil Welcher og Andreas Hansen.

Superligaen Superligaens sæbehandsker: Sølvvinder med kæmpe drops

Daniel Agger og Riza Durmisi er væk fra Brøndby, der nu skal i gang med at bygge tingene op på ny. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Her er Brøndbys store sommer-cirkus

Mens tilskuersnittet er faldet på Brøndby Stadion, vælter folk til fodbold i Haderslev. Sensationsholdet har oplevet en stigning på mere end 50% besøgende. (Foto: Jens Dresling) Superligaen Tallene bag sæsonen: Brøndby taber tilskuere

17 kommentarer
Vis kommentarer