Brøndby jagter udenlandsk toptræner

Jan Bech Andersen har i flere måneder ledt efter Thomas Franks afløser uden for Danmarks grænser

Interview med Jan Bech Andersen til Brøndbys pressemøde.

Brøndbys bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen, har gennem flere måneder arbejdet ihærdigt i kulisserne på at finde en ny træner til Brøndby.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har den kontroversielle formand i flere måneder afsøgt det internationale trænermarked i håbet om at få et topnavn til Vestegnen.

Planen over de seneste måneder har hele tiden været, at Thomas Frank skulle ud til sommer og erstattes med et internationalt topnavn.

Nu bliver processen speedet op, så en ny træner kan være med til at præge de ting, der skal ske i sommerens transfervindue.

Jan Bech undskylder og indrømmer alt til Brøndbys pressemøde

Kvalitet før nationalitet

Her og nu skal Auri Skarbalius slukke ' branden' på Vestegnen de næste par måneder.

Han kender opgaven: Skaf Brøndby i top tre.

Uanset hvor godt han gør det, ligger det i kortene, han kun får lov at fortsætte som cheftræner sæsonen ud.

Sportsdirektør Troels Bech skal nu i fællesskab med formand Jan Bech Andersen i gang med at finde en permanent afløser på cheftrænerposten.

- Det er ikke afgørende for os, om en ny træner taler dansk. Det handler om kvalitet frem for nationalitet, understreger Troels Bech over for Ekstra Bladet.

Danske Spil vurderer, at John Terry kan være i spil som Brøndby-træner, selvom de også kalder det et langskud. (Foto: AP) Brøndby - 10. mar. 2016 - kl. 00:00 Bookmaker: Bech-forhold kan gøre Terry til Brøndby-træner

Han slår samtidig fast, at det er helt afgørende at få en træner, der kan spille med på Brøndbys værdier. Det handler om at finde en træner, der vil benytte klubbens unge talenter og samtidig kan modstå det enorme pres i en klub som Brøndby.

- Vi skal have en træner, der køber den præmis. Vi er en klub, der gerne vil spille med flere af vores egne spillere.

Det skal en kommende træner også være indstillet på, siger Troels Bech.

Det var slet ikke et tema, at han skulle sætte sig i trænerstolen, da Thomas Frank valgte at forlade sit job onsdag morgen.

- Jeg kan ikke både være sportsdirektør og træner. Og som jeg tidligere har sagt, så bliver jeg aldrig Brøndbytræner. Og sådan bliver det, siger Troels Bech.

175 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere