Brøndby kæmpede for Makienok

Nu tyder alt på, han havner i engelske Charlton fra Championship

Simon Makienok nåede ikke mange kampe i Palermo-trøjen. Nu er han på vej til Charlton. (Foto: Ansa)
Simon Makienok nåede ikke mange kampe i Palermo-trøjen. Nu er han på vej til Charlton. (Foto: Ansa)

Brøndby er på intensivt jagt efter en angriber.

Daværende sportschef Per Rud bekræftede for to uger siden over for Ekstra Bladet, at Simon Makienok var et emne på Vestegnen.

Men klubbens tidligere bomber havner ikke på Vestegnen i denne omgang. Charlton ser ud til at hente danskeren på en lejeaftale for den kommende sæson.   

Men efter hvad Ekstra Bladet erfarer kæmpede Brøndby til det sidste sammen med en tysk bundesligaklub for at lande klubbens tidligere angriber på en lejeaftale for den kommende sæson.

Men Brøndby blev overhalet indenom af Charlton, der spiller i den næstbedste engelske fodboldrække - Championship.

Simon Makienok her i sin glansperiode. (Foto: Jens Dresling) Engelsk fodbold Makienoks mareridt slut?

Frikøb på 15 mio. kr.
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Charlton sikret sig en frikøbsklausul på Simon Makienok, hvis eventyret i Championship bliver en succes. Så kan Allan Simonsens tidligere klub købe den 24-årige angriber fri for et beløb i underkanten af 15 mio. kr.

I Charlton kommer Simon Makienok til at arbejde tæt sammen med den tidligere FCK-angriber Igor Vetokele. Derved får Charlton et angreb, hvor den store, fysisk stærke angriber - Makienok - kan suppleres af den hurtige og letbenede - Vetokele.

Det ventes, at Simon Makienok rejser til London en af de nærmeste dage.

Her er Nickals Bendtner i kamp mod Mönchengladbach, men lørdag aften sad han på bænken i hele kampen, da Wolfsburg blev tyske pokalmestre. Festen gik danskeren ikke glip af. Alt tyder på, at Bendtner skippes af, når transfervinduet åbner. Foto: AP Sport og Spil Exit Bendtner? De står også foran klubskifte

26 kommentarer
Vis kommentarer