Brøndby-kamp pludselig afbrudt af reklame: Her er tv-kanalens forsvar

Mange tv-seere undrede sig over reklame midt i Brøndbys europæiske kamp, men der er ikke tale om ny forretningsstrategi, lover tv-kanalen, der også forholder sig til DR-kommentatoren i baggrunden og de mange reklamer for FCK-kampen

Romerlys i Brøndby-afsnittet. Foto: Olivier Matthys / Ritzau Scanpix Brøndby - 24. aug. 2018 - kl. 13:25 Brøndbys fans vækker opsigt i Europa

Brøndby kom ud som lyn og torden og scorede to gange i de første seks minutter af anden halvleg, men så blev Europa League-kvalifikationskampen ude mod Genk pludselig afbrudt af en reklame for Bet365 med Pilou Asbæk.

Altså en reklame midt i kampen. Og en reklame, som fik mange tv-seere op i det røde felt, for reklamer før og efter kampen er alle efterhånden vant til, men ikke midt i kampen, som man kun oplever det i amerikansk sport.

Over for Ekstra Bladet kan dog fortælle, at der ikke er tale om en ny forretningsmodel.

- Der var tale om en menneskelig fejl, og det var ikke meningen, at den skulle sættes på, siger Anders Antonsen, COO og nordisk sportsdirektør hos Discovery Networks, til Ekstra Bladet.

- Vi er kede af de gener, som det har medført, og nu fokuserer vi på, hvordan vi gør, så det ikke kan ske igen, siger Antonsen.

Artiklen fortsætter under tv-seernes undren

 

Undervejs i kampen kunne man ud over kommentatorparret Casper Høygaard og Morten Bruun også høre DR-kommentator Henrik Liniger snakke.

Der var dog ikke tale om et nyt tiltag med tre kommentatorer.

- Det skete simpelthen, fordi kommentatorerne på det station sad så tæt sammen, og det kunne vi ikke gøre så meget ved, forklarer Antonsen.

Undervejs i kampen blev seerne tre gange præsenteret for, at man også kunne zappe over på Eurosport 2 og se kampen mellem Atalanta og FC København, ligesom FCK-fansene også blev præsenteret for at kunne se Brøndby-kampen.

Den form for krydspromovering skal seerne dog lære at leve med, da det er en del af tv-kanalens strategi om at fremvise alle produkter, og her var torsdag ikke anderledes end normalt.

Begge returkampe mellem FC København-Atalanta (18.30) og Brøndby-Genk (20.30) kan i øvrigt ses på 6'eren på torsdag, og her skal FCK forsøge at vinde efter 0-0 i første opgør, mens Brøndby skal gøre det umulige og vinde med mindst tre mål efter 2-5 i Belgien.

Under torsdagens kamp mod Genk vakte Brøndbys fans i øvrigt stor opsigt hos både modstandernes træner og de belgiske medier, som du kan læse om lige her

Se også: FCK tjener 89 millioner - men han kunne koste det dobbelte!

Stemme fra fortiden: Stig Tøfting kom ufrivilligt i centrum kort inden Danmarks kamp mod Senegal. Han fik travlt med at få sine stedforældre til at skærme børnene mod medierne. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Afslørede Tøftings familietragedie: Det var kalkuleret ondskab

Brøndby har skiftet ud på mange positioner, blandt andet på målmandsposten, hvor det nu er Marvin Schwäbe, som vogter buret. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix. Sport og Spil Panik før lukketid: Det skal Brøndby gøre, før vinduet lukker

Se også: Gør Rosenborg dårligere: Bendtner skal væk nu

25 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere