Annonce:
Annonce:

Brøndby-kamp pludselig afbrudt af reklame: Her er tv-kanalens forsvar

Mange tv-seere undrede sig over reklame midt i Brøndbys europæiske kamp, men der er ikke tale om ny forretningsstrategi, lover tv-kanalen, der også forholder sig til DR-kommentatoren i baggrunden og de mange reklamer for FCK-kampen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Brøndbys fans vækker opsigt i Europa

Brøndby kom ud som lyn og torden og scorede to gange i de første seks minutter af anden halvleg, men så blev Europa League-kvalifikationskampen ude mod Genk pludselig afbrudt af en reklame for Bet365 med Pilou Asbæk.

Altså en reklame midt i kampen. Og en reklame, som fik mange tv-seere op i det røde felt, for reklamer før og efter kampen er alle efterhånden vant til, men ikke midt i kampen, som man kun oplever det i amerikansk sport.

Over for Ekstra Bladet kan dog fortælle, at der ikke er tale om en ny forretningsmodel.

- Der var tale om en menneskelig fejl, og det var ikke meningen, at den skulle sættes på, siger Anders Antonsen, COO og nordisk sportsdirektør hos Discovery Networks, til Ekstra Bladet.

- Vi er kede af de gener, som det har medført, og nu fokuserer vi på, hvordan vi gør, så det ikke kan ske igen, siger Antonsen.

Annonce:

Artiklen fortsætter under tv-seernes undren

 

Undervejs i kampen kunne man ud over kommentatorparret Casper Høygaard og Morten Bruun også høre DR-kommentator Henrik Liniger snakke.

Der var dog ikke tale om et nyt tiltag med tre kommentatorer.

- Det skete simpelthen, fordi kommentatorerne på det station sad så tæt sammen, og det kunne vi ikke gøre så meget ved, forklarer Antonsen.

Undervejs i kampen blev seerne tre gange præsenteret for, at man også kunne zappe over på Eurosport 2 og se kampen mellem Atalanta og FC København, ligesom FCK-fansene også blev præsenteret for at kunne se Brøndby-kampen.

Den form for krydspromovering skal seerne dog lære at leve med, da det er en del af tv-kanalens strategi om at fremvise alle produkter, og her var torsdag ikke anderledes end normalt.

Annonce:

Begge returkampe mellem FC København-Atalanta (18.30) og Brøndby-Genk (20.30) kan i øvrigt ses på 6'eren på torsdag, og her skal FCK forsøge at vinde efter 0-0 i første opgør, mens Brøndby skal gøre det umulige og vinde med mindst tre mål efter 2-5 i Belgien.

Under torsdagens kamp mod Genk vakte Brøndbys fans i øvrigt stor opsigt hos både modstandernes træner og de belgiske medier, som du kan læse om lige her

FCK tjener 89 millioner - men han kunne koste det dobbelte!

Afslørede Tøftings familietragedie: Det var kalkuleret ondskab

Panik før lukketid: Det skal Brøndby gøre, før vinduet lukker

Gør Rosenborg dårligere: Bendtner skal væk nu

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: