Brøndby-keeper håber på sommertilbud

Lukas Hradecky har det godt i Brøndby, men han håber alligevel, at der dukker noget interessant op i sommerens transfervindue

Lukas Hradecky er efter eget udsagn klar til at tage det næste skridt i karrieren, hvis det rigtige tilbud skulle komme. (Foto: jens Dresling)
Lukas Hradecky er efter eget udsagn klar til at tage det næste skridt i karrieren, hvis det rigtige tilbud skulle komme. (Foto: jens Dresling)

Brøndby har proklameret, at der skal sælges spillere for i alt 15 millioner kroner efter denne sæson. Det har ikke overraskende ført til en gættekonkurrence om, hvilke spillere der mon kan anbringe de blå-gule det beløb.

Langt de fleste fingre peger på blandt andre Lukas Hradecky som et oplagt salgsobjekt. Den finske keeper har været i Brøndby i et par år og i Superligaen endnu længere, og at målmanden har et niveau, der berettiger til mere end Superligaen kan der ikke være to meninger om. Det så man senest i søndags, hvor han stod fremragende i Brøndbys 1-0-sejr over SønderjyskE.

Lukas Hradecky er imidlertid godt klar over, at han kan ryge af sted til sommer, og han håber også, at der tikker et bud ind i faxmaskinen hos sportsdirektør Per Rud.

- Det bedste, man kan gøre, er at spille godt hver weekend, og det er det, jeg fokuserer på, og så kommer alt mulig andet halløj ved siden af. Jeg håber, at Per får nogle opkald til sommer, og så tager vi den derfra, siger Lukas Hradecky til kanalsport og tilføjer:

- Det vigtigste for mig er at spille som førstemålmand. Her spiller jeg og har det godt, og så kan det ikke gå galt.

Lukas Hradecky har to år tilbage af sin kontrakt med Brøndby. Han kom til på en fri transfer fra Esbjerg.

35 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere