Annonce:
Annonce:

Brøndby-keeper tordner: Så lavt niveau

- Det er fuldstændig selvforskyldt, og vi står med rigtig skidt smag i munden, sagde Brøndby-målmand Frederik Rønnow efter 2-3-nederlaget til FC Nordsjælland

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

FARUM (Ekstra Bladet): Alle i Farum Park var enige om, at Brøndby havde været det bedste hold. Men det var i hjemmeholdets omklædningsrum, at sejrsmusikken spillede for fuld drøn.

Mens FC Nordsjælland lavede en dobbelt ’hvem var det, der vandt i dag’, sjoskede Brøndby-spillerne ud i regnen for at lunte af og gøre klar til Europa League-opgøret mod Hajduk Split på torsdag.

Der er nok at tale om inden den europæiske test på Brøndby Stadion, og første punkt i træner Alexander Zornigers evaluering må være forsvarsspil. Og andet og tredje punkt bliver formentlig også, hvordan man forsvarer sig.

SE ALLE MÅLENE FRA KAMPEN I KLIPPET ØVERST

Kommentatorer ikke i tvivl - bliver Brøndby snydt for straffe?

Annonce:

Holdet fra Vestegnen virkede ellers helt i kontrol efter en flot 1. halvleg, hvor Pukki sørgede for pauseføring. Men i 2. halvleg glemte Brøndby alt om godt forsvarsspil og endte med et 2-3-nederlag. 

– Jamen, det er fuldstændig selvforskyldt, og vi står med rigtig skidt smag i munden. Der er en rigtig dårlig stemning derinde nu, sagde målmand Frederik Rønnow og nikkede ind mod det omklædningsrum, han lige havde forladt.

doc6vxgfhm4q3n15kgnbgr8.jpg
På så lavt niveau
Brøndby-keeperen blev solgt af sine holdkammerater tre gange i 2. halvleg.

Godsway Donyoh scorede nærmest to identiske mål efter passivt forsvarsspil i starten af halvleg, og fire minutter før tid slog FCN kontra efter et Brøndby-hjørnespark, og hurtige Ernest Asante blev matchvinder.

– Det er alt, alt for nemt. Når du indkasserer sådanne mål, kan man snakke så meget om, hvor godt vi gjorde det, og hvor mange chancer vi havde. Så vinder man sgu ikke.

Annonce:

- Alle tre mål er på så lavt niveau. Vi er i kæmpe overtal i feltet på de to første og er alligevel ikke i nærheden af at komme først på bolden. Og det sidste…, sagde Frederik Rønnow og lignede en mand, der ikke vidste, hvor han skulle starte og slutte.

– Det må bare ikke ske. Vi bliver nok for ivrige for at få sejrsmålet, men om vi er ivrige eller ej, må vi aldrig stå sådan på en offensiv standard.

– Jeg vil ikke stå her og hænge nogen ud. Det var dårligt forsvarsspil over hele linjen af hele holdet. Det er bare ikke godt nok, lød det fra Brøndby-keeperen, der dog svarede med et rungende nej, da han blev spurgt, hvorvidt der nu var grund til bekymring på Vestegnen.

doc6vxfbf7myas1d5yjtivj.jpg
Udisciplinerede
Alexander Zorniger så heller ikke bekymret ud, men han kommer til at terpe forsvarsspil og vil nok også se på balancen på Brøndby-holdet.

– Vi er meget offensivt indstillede og skal blive bedre til at håndtere balancen på midtbanen. Vi var meget udisciplinerede i nogle situationer i 2. halvleg, og vores firerkæde var ikke på banen ved 1-1 og 1-2, lød tyskerens kradse kritik af sit holds forsvarsspil i Farum.

Annonce:

I den anden lejr var Kasper Hjulmand også kritisk over sit holds indsats. Men det var med smil på. For FC Nordsjælland står med seks point efter to kampe:

- 1. halvleg er noget af det dårligste, vi har spillet meget længe. Det var langt under par. På en normal dag vinder de sådan en kamp. De skaber mere og har flest chancer.

- Men sidst, de var her, kørte vi dem over og tabte 0-1. Sådan er fodbold så forunderligt.

AaB ydmyget i Aalborg: Se alle fem mål fra SønderjyskE's storsejr:

Ned på jorden igen: Brøndby kvajede sig i Farum

Bidende El Salvador-spillere får lange karantæner

Superligastatus: Så stærke er klubberne - og her skal de handle

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: