Brøndby-knægt får chancen: Godt der ikke er kommet en erstatning

Selvom der er blevet spekuleret i, om 22-årige Frederik Holst skal videre allerede til sommer, så er han stadig klar på at gøre sit allerbedste for at fylde tomrummet ud på Brøndbys offensive midtbane efter afskeden med Andrew Hjulsager

Frederik Holst håber på at kunne gribe chancen for spilletid, nu hvor Andrew Hjulsager er solgt. Foto: Tariq Mikkel Khan
Frederik Holst håber på at kunne gribe chancen for spilletid, nu hvor Andrew Hjulsager er solgt. Foto: Tariq Mikkel Khan

DUBAI (Ekstra Bladet): Frederik Holst fik ikke alt for mange minutter på banen i slutningen af efterårssæsonen, hvor en anden dansker ved navn Andrew Hjulsager stjal billedet i venstre side på Brøndbys offensive midtbane.

Men med Hjulsagers afgang til Celta Vigo og den spanske La Liga kan det være, at der endelig bliver mulighed for en fast plads i træner Alexander Zornigers startopstilling.

En chance, der ikke må glippe for den 22-årige brøndbyknægt.

Selvom Holst tidligere har udtalt at kontraktforhandlingerne med klubben ikke ligefrem kører som smurt - i olie - og et muligt skifte sagtens kan blive en realitet til sommer, så har det alligevel givet ham blod på tanden, at en af de offensive pladser på midten pludselig er blevet ledig og inden for rækkevidde.

- Lige meget, om jeg skriver en fireårig kontrakt med klubben eller tager af sted til sommer, så vil jeg altid give den en skalle. Jeg vil gøre mit ypperste for at sikre, at vi kommer til at slutte bedst muligt. Men spørgsmålet er så, om jeg griber den, siger Frederik Holst til Ekstra Bladet, da han bliver spurgt om muligheden for at lægge billet ind på Andrew Hjulsagers venstre kant.

- Der er i hvert fald en mulighed for at spille sig tættere på holdet.

- Nu skal vi huske på, at Lebogang Phiri var ude med sygdom, men ja, det giver da blod på tanden, at klubben ikke har hevet en ekstra spiller ind (i januars transfervindue, red.), så nu er det da bare med at give den gas de næste to uger, lyder det fra Holst, som startede inde i torsdagens træningskamp mod Jeonbuk Motors i turneringen Dubai International Cup.

Brøndby endte med at vinde kampen 4-2 bl.a. på grund af den dobbelte målscorer, Kamil Wilczek.

I første halvleg benyttede Alexander Zorniger sig af sit tyske stjerneskud Hany Mukhtar centralt og med Frederik Holst på venstrekanten og det nye skud på stammen fra RB Leipzig, Zsolt Kamál, i den modsatte side.

Det lignede en mulig start-trio på Brøndbys offensive midtbane med det ene forbehold, at Lebogang Phiri sad ude pga. sygdom.

Brøndby spiller deres næste opgør i træningsturneringen på tirsdag mod Göteborg. Men den egentlige test, om Zornigers nye midtbanekonstellation kommer til at stå distancen, bliver i derbyet mod rivalerne fra FC København i Superligaen søndag den 19. februar.

Brøndby-træner utilfreds med spillersalg

Brøndby så rødt mod asiatisk Champions League-hold

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.