Brøndby-koks: Må udskyde generalforsamling

Brøndby har dummet sig og ikke informeret Erhvervsstyrelsen i tide. Derfor må klubben udskyde sin generalforsamling

Jan Bech Andersen sidder på formandsposten en måned længere (Foto: Jens Dresling)
Jan Bech Andersen sidder på formandsposten en måned længere (Foto: Jens Dresling)

Det kører ikke for Brøndby. Klubben fra Vestegnen har det med selvforskyldt at snuppe overskrifterne og har nu gjort det igen.

Onsdag skulle klubben have afholdt generalforsamling, men den er udsat.

Årsagen er, at datoen for generalforsamlingen ikke er blevet rettidigt anmeldt til Erhvervsstyrelsen, og klubben må derfor udskyde generalforsamlingen til 10. maj.

Brøndby Supporter Trust mener, at Brøndby skal skrue ned for forventningerne. Der skal spares lønkroner og det vil på den korte bane være fint, hvis holdet 'kun' kommer i slutspillet i Superligaen. Der er ingen drømme om hverken guld eller sølv. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Brøndby Brøndby-fans overrasker: Utraditionel udmelding går mod klubbens mål

Det er ifølge Brøndby tale om en procedurefejl.

'Brøndby IF har konstateret, at den ordinære generalforsamling, som ellers var meddelt via selskabsmeddelelse til fondsbørsen, via Brøndby IF’s hjemmeside og pr. brev og mail til de aktionærer som har bedt om dette, til at blive afholdt den 13. april 2016, desværre ikke er blevet rettidigt anmeldt til Erhvervsstyrelsen pga. en procedure fejl. Den indkaldte ordinære generalforsamling den 13. april 2016 bortfalder således', meddeler klubben på sin hjemmeside.

Når generalforsamlingen langt om længe bliver gennemført, så vil klubben have fundet ny formand, efter den nuværende formand, Jan Bech Andersen, frivilligt træder tilbage ovenpå sin uheldige ageren i farcen, som har fået tilnavnet 'Oscar-gate'.

Arkivfoto: Lars Poulsen Brøndby Europa griner ad Jan Bech: Har han mistet forstanden?

Jan Bech Andersen har indledt jagten på Ekstra Bladets nytårstorsk. Foto: Jens Dresling Allan Olsen Var det noget med en torsk, Jan Bech?

46 kommentarer
Vis kommentarer