Brøndby lander deadline-forstærkning

Elfsborg-backen Johan Larsson skal sikre, at Thomas Frank råder over en ægte angrebsback i højre side

Elfsborg har accepteret et bud fra Brøndby på backen Johan Larsson, som mandag morgen afbryder sin træningslejr med den svenske klub og flyver til Danmark. (Foto: Zuma Press)
Elfsborg har accepteret et bud fra Brøndby på backen Johan Larsson, som mandag morgen afbryder sin træningslejr med den svenske klub og flyver til Danmark. (Foto: Zuma Press)

Alle de Brøndby-tilhængere, der har sukket efter nyindkøb denne vinter, kan se frem til en nervepirrende deadlinedag.

Ekstra Bladet erfarer, at den svenske Elfsborg-back, Johan Larsson, er på vej til Vestegnen. Spilleren har her til aften fået at vide, at Elfsborg har accepteret et bud fra Brøndby, der angiveligt ligger lige omkring 500.000 euro - altså 3,75 mio. kr.

Brøndby har længe flirtet med den svenske back, som Thomas Frank gerne ser i klubben, da det betyder, at han dermed vil disponere over en ægte angrebsback i høje side, hvor Frederik Holst hidtil har siddet på pladsen.

Brøndby fritstiller angriber

Johan Larsson er lige nu med Elfsborg på træningslejr i Marbella, men han flyver klokken 6.30 i morgen til København, hvor han skal til lægetjek i klubben. Så tæt på transferdeadline er der altid en risiko for, at et lægetjek kan forpurre alt, da der ikke skal vise sig mange problemer, før handlen bliver usikker.

Så både sportsdirektør Per Rud og cheftræner Thomas Frank må i morgen folde hænderne og sammen med Brøndby-tilhængerne bede til, at der ikke dukker noget uventet op.

Norsk klub: Brøndby-spiller vil til os

Buddet på Johan Larsson antyder også, at Brøndby er tæt på at finde en løsning omkring forsvarsfloppet Frederik Semb Berge. Brøndby har hele tiden insisteret på, at der ikke bliver købt noget, før både Berge og Michael Almebäck har fundet nye klubber.

Almebäck er udlejet til Esbjerg, mens norske Odd Grenland og Molde bejler til Frederik Semb Berge. Brøndby vil helst sende spilleren til Molde, da de er parat til at købe. Odd Grenland er kun interesseret i leje.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?