Brøndby lander deadline-forstærkning

Elfsborg-backen Johan Larsson skal sikre, at Thomas Frank råder over en ægte angrebsback i højre side

Elfsborg har accepteret et bud fra Brøndby på backen Johan Larsson, som mandag morgen afbryder sin træningslejr med den svenske klub og flyver til Danmark. (Foto: Zuma Press)
Elfsborg har accepteret et bud fra Brøndby på backen Johan Larsson, som mandag morgen afbryder sin træningslejr med den svenske klub og flyver til Danmark. (Foto: Zuma Press)

Alle de Brøndby-tilhængere, der har sukket efter nyindkøb denne vinter, kan se frem til en nervepirrende deadlinedag.

Ekstra Bladet erfarer, at den svenske Elfsborg-back, Johan Larsson, er på vej til Vestegnen. Spilleren har her til aften fået at vide, at Elfsborg har accepteret et bud fra Brøndby, der angiveligt ligger lige omkring 500.000 euro - altså 3,75 mio. kr.

Brøndby har længe flirtet med den svenske back, som Thomas Frank gerne ser i klubben, da det betyder, at han dermed vil disponere over en ægte angrebsback i høje side, hvor Frederik Holst hidtil har siddet på pladsen.

Johan Elmander får fremover ikke konkurrence fra Daniel Holm, der er fritstillet i Brøndby (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Brøndby fritstiller angriber

Johan Larsson er lige nu med Elfsborg på træningslejr i Marbella, men han flyver klokken 6.30 i morgen til København, hvor han skal til lægetjek i klubben. Så tæt på transferdeadline er der altid en risiko for, at et lægetjek kan forpurre alt, da der ikke skal vise sig mange problemer, før handlen bliver usikker.

Så både sportsdirektør Per Rud og cheftræner Thomas Frank må i morgen folde hænderne og sammen med Brøndby-tilhængerne bede til, at der ikke dukker noget uventet op.

Odd Grenland ligner Fredrik Semb Berges nye klub. Spilleren vil helst til Odd nemlig (Foto: René Schütze) Superligaen Norsk klub: Brøndby-spiller vil til os

Buddet på Johan Larsson antyder også, at Brøndby er tæt på at finde en løsning omkring forsvarsfloppet Frederik Semb Berge. Brøndby har hele tiden insisteret på, at der ikke bliver købt noget, før både Berge og Michael Almebäck har fundet nye klubber.

Almebäck er udlejet til Esbjerg, mens norske Odd Grenland og Molde bejler til Frederik Semb Berge. Brøndby vil helst sende spilleren til Molde, da de er parat til at købe. Odd Grenland er kun interesseret i leje.

0 kommentarer
Vis kommentarer