Brøndby må vente på Agger

- De næste måneder skal jeg se om kroppen kan holde til det, men jeg skal også mærke efter om lysten er til at spille videre, siger Daniel Agger

Brøndby-træner Thomas Frank er meget optimistisk - se her hvem han har store forventninger til i forårssæsonen (Video: Mogens Flindt)

Brøndby og Daniel Agger har været i dialog, men lige nu er parterne ikke i forhandlinger om en forlængelse af den kontrakt, der står til udløb om fem en halv måned.

Og Brøndby kommer til at vente tålmodigt på, hvad Daniel Agger beslutter sig for. En afgørelse står nemlig ikke lige for at blive truffet af landsholdskaptajnen.

- Jeg har ikke travlt. De næste måneder skal jeg se, om kroppen er til at fortsætte. Men jeg skal også mærke efter om lysten er til det. Hvis jeg skal fortsætte, er det vigtigt for mig, at jeg stadig kan bidrage med noget, siger Daniel Agger efter mandagens første træning i det nye år.

Han vil ikke svare på, om han kunne se sig selv snuppe endnu et udlandseventyr, inden støvlerne skal lægges på hylden.

- Jeg tager det her stille og roligt. Der er ingen grund til at gå ind i nogen former for snak nu, påpeger Daniel Agger.

Brøndby har signaleret, at klubben er parat til at fortsætte samarbejdet, men klubben kommer altså til at vente på, hvad Daniel Agger beslutter sig for.

Det bliver ikke Brøndby, der bestemmer om Daniel Agger spiller i klubben fra 1. juli.

Se også: Fik kun 10 kampe: Brøndby sælger flop til norsk klub

Frank er mere kontant nu
Daniel Agger vendte hjem til Danmark 1. september 2014. På snart halvandet år ser han tilbage på en tilfredsheden med den måde holdet har udviklet sig på.

Men han ser også en grund til at fremhæve cheftræner Thomas Frank som en af dem, der har udviklet sig meget i den periode, Agger har spillet i klubben.

- Thomas Frank ved, hvad han vil. Han er blevet mere kontant. Og det synes jeg er meget positivt.

- Engang imellem skal der tages svære beslutninger, som ikke er så rare. Sådan er det på et fodboldhold. Og her har Thomas udviklet sig, mener Daniel Agger.

De kommende ottes ugers opstart ligger foran Daniel Agger, der håber, at truppen kan løfte niveauet.

- Det handler om at højne både top- og bundniveauet. Vi sluttede meget godt af i efteråret – når man ser bort fra de to udfald mod AaB. Vi fik point, som vi måske ikke ville have fået tidligere. Vi skal toppræstere i foråret for at nå vores mål om top-3, fastslår Daniel Agger, der allerede har haft en sludder med den nye landstræner – Åge Hareide.

- Åge ringede til mig for at få en snak. Jeg synes, det er et spændende og positivt valg. Det er mit indtryk, at Åge står for nogen af de værdier, vi gerne vil have på landsholdet, fastslår han.

Se også: Brøndby sender kantspiller på lejeaftale i Rosenborg

Det er op til Daniel Agger at afgøre, hvad han vil. Brøndby må vente på hans beslutning. Den situation er ikke mange af de 82 andre med kontraktudløb til sommer. Flere af dem skal på klubjagt de kommende måneder. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Her er Superligaens store ta' selv bord

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Malcom om PL-rygter: Det er en drøm
Ny angriber i Chelseas søgelys
Zeca glad for træningslejren
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen