Brøndby-midtbane foran sommerskifte

Magnus Eriksson rygtes tilbage til Sverige og Allsvenskan, hvor de forsvarende mestre ønsker at hente den udfordrede midtbanemand

Brøndby hentede Magnus Eriksson inden denne sæson, efter den svenske offensivspiller inden skiftet havde haft et ophold i kinesisk fodbold.

Siden har den 25-årige offensive midtbanespiller fået fornuftigt med kampe i den gule trøje, men det har været småt med mål og oplæg fra manden, hvis aftale løber til 2019.

I vintervinduet var Eriksson på vej tilbage til Allsvenskan og Sverige, hvor IFK Norrköping og Malmö begge var på spil, men Brøndby-transferkravet på angiveligt 6-7 millioner forhindrede en handel.

Svenske FottballDirekt skriver dog nu, at IFK Norrköping fortsat er meget interesseret i at hente den svenske offensivspiller. Skulle Norrköping-profilen Emir Kujovic blive solgt til sommer, er det således den svenske Brøndby-midtbane, der står øverst på listen over offensive alternativer.

Brøndby skulle ikke være afvisende overfor at sælge svenskeren, der ikke helt har præsteret det forventede på Vestegnen.

23 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere