Brøndby-overraskelse: Agger med i mulig afskedskamp

Landsholdets anfører er klar efter en skade og er med i hjemmekampen mod Sønderjyske i Superligaen

Det bliver med landsholdsanfører Daniel Agger i truppen, når Brøndby søndag tager imod Sønderjyske, som kan sikre sig sølvmedaljer i Alka Superligaen.

Det oplyser Brøndby på sin hjemmeside.

Daniel Agger meldte for nylig afbud til landsholdets kommende tur til Kirin Cup i Japan. Det skete i samråd med landstræner Åge Hareide, og Daniel Agger var ikke med, da Brøndby sikrede europæisk fodbold i næste sæson med en 2-0-sejr over Hobro torsdag aften.

Daniel Agger er dog med i den trup, som cheftræner Auri Skarbalius har udtaget til opgøret mod Sønderjyske.

Her sidder Martin Ørnskov over med en skade, mens Frederik Holst og Johan Larsson er med efter overståede karantæner, hvorimod Johan Elmander denne gang er ude med karantæne.

Sønderjyske ligger inden opgøret på andenpladsen i ligaen og har tre point ned til FC Midtjylland på tredjepladsen, mens Brøndby følger efter på fjerdepladsen og maksimalt kan hente bronzemedaljer.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Riza Durmisi fik en sejr i sin sidste udekamp for Brøndby. Backen skifter til Betis 1. juli. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Brøndby-profil smutter til Spanien: Ekspert hylder beslutning

Fem år i Spanien. Det er lige til 'thumps up' (Privatfoto) Brøndby Officielt: Her underskriver Brøndby-stjerne spansk drømmekontrakt

8 kommentarer
Vis kommentarer