Brøndby overrasker: Henter spiller i Hobro!

Den tyske back Björn Kopplin skifter efter sæsonen fra Hobro til Brøndby på en toårig aftale

Brøndby henter spiller i Hobro. Foto: Jonas Olufson
Brøndby henter spiller i Hobro. Foto: Jonas Olufson

Selv om Brøndby IF har øjnene stift rettet mod pokalfinale torsdag og guldjagt i ligaen, så er klubben i fuld gang med at optimere truppen til næste sæson.

Den alsidige tyske back Björn Kopplin kommer til klubben fra Hobro efter denne sæson. Han har fået en toårig aftale på Vestegnen, skriver Brøndby på sin hjemmeside.

Tyskeren skifter på en fri transfer, da hans kontrakt med Hobro udløber 30. juni.

Om Kopplin siger Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech:

- Han har vist, at han holder et flot Superliga-niveau på begge backpladser, hvor han viser fine evner i at forsvare fremad og bidrager med en solid offensiv - begge dele er noget, som vi lægger stor vægt på i vores måde at spille på.

Allan Olsen Brøndby snupper guldet - men FCK-brag klædte dem ikke

29-årige Kopplin kom til Hobro i februar 2017 og har tidligere i karrieren slået sine folder i Bayern Münchens ungdomsafdeling.

Derudover står han noteret for mere end 30 ungdoms-landskampe for Tyskland.

Selv ser Björn Kopplin frem til at spille under landsmanden Alexander Zornigers ledelse.

- Det er en stor mulighed, og jeg kender Zorniger fra at have fulgt med i tysk fodbold, ligesom jeg jo også har spillet mod Brøndby i ligaen.

- Og det er en spillestil, der passer perfekt til mig. Jeg presser højt, jeg er hurtig og kan spille både højre- og venstreback, siger Kopplin til Brøndbys hjemmeside.

I Hobro har Kopplin spillet sammen med Quincy Antipas, som tidligere har optrådt for Brøndby. Og beretningerne fra Antipas gjorde beslutningen let.

- Quincy Antipas har fortalt mig en masse godt om klubben, og jeg kan ikke vente med at spille med fansene i ryggen og være en del af denne klub, siger Björn Kopplin om fremtiden i Brøndby.

Hany Mukhtar blev hyldet foran Sydsiden efter 2-1 triumfen mod FCK. Brøndby er nu i en position, hvor klubben kan tillade sig at afvise bud på 20-25 mio. kr. for tyskeren. Der skal store penge på bordet, hvis han skal sælges i sommervinduet. Foto: Lars Poulsen. Sport og Spil Brøndby kan sige nej til store bud på Mukhtar

Björn Kopplin skifter til Brøndby til sommer. Foto: Jens Dresling
Björn Kopplin skifter til Brøndby til sommer. Foto: Jens Dresling

Det har været en hård tid for en af sagens hovedpersoner Mads Hvilsom. Foto: Anders Brohus Sport og Spil Nye afsløringer i skandale-sag: Afhørt til tårer

Brøndby står til at miste op til flere profiler, imens Mikael Uhre er den eneste, der indtil videre  er blevet hentet ind til sommer. Foto: Ritzau Scanpix/Claus Bech Sport og Spil Sådan bør Brøndby handle til sommer

Hobro havde gerne forlænget med Kopplin.

- Vi ville rigtig gerne have beholdt Björn, og vi har strakt os langt for at få en ny aftale på plads, men det lykkedes desværre ikke, siger sportschef Jens Hammer Sørensen til Hobros hjemmeside.

- Björn er en rigtig dygtig forsvarsspiller, som er yderst professionel i sin tilgang og samtidig en meget behagelig og vellidt person. Ham kommer vi til at savne, men samtidig glæder vi os på Björns vegne over, at han nu får mulighed for at prøve sig af på allerhøjeste niveau i Danmark.

Kristina Ahnert elsker at bo ved vandet i Danmark. Hun kan slet ikke forestille sig at bo et andet sted. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Eksklusivt interview med Zornigers blogger-kæreste: Brøndbys fans er vanvittige

Kamil Wilczek har rykket sig helt enormt i dette forår og er lige nu en stor helt på Vestegnen. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Wilczeks vilde forvandling: Træningskamp ændrede alt

Sport og Spil Brøndby giver ikke op: Klar til skæbnemøde med Pukki

271 kommentarer
Vis kommentarer