Brøndby pønser på Elmander-salg

IFK Göteborg jagter en angriber, der skal erstatte Lasse Vibe - ifølge svenske Aftonbladet kan dette blive Brøndbys Johan Elmander

IFK Göteborg solgte for nyligt Lasse Vibe til storsatsende Brentford FC, hvorfor de svenske ligaettere skal finde en erstatning for danskeren, der nød utroligt stor succes i Göteborg.

Blandt navnene, der har været meldt i den svenske sportspresse, findes Granadas Daniel Larsson, Norrköpings Emir Kujovic og sydafrikanske Kermit Erasmus, der spiller for Orlando Pirates i hjemlandet.

Dog er disse alternativer alle for dyre, hvilket har fået IFK Göteborg til at kigge mod Vestegnen, hvor Johan Elmander mildest talt ikke har haft succes siden skiftet 'hjem' til Brøndby Stadion.

Thomas Frank har nok at bekymre sig om for tiden. Her er et bud på hans fem største udfordringer. (Foto: Jens Dresling) Brøndby - 3. aug. 2015 - kl. 12:55 Derfor sejler Brøndby rundt lige nu

Brøndby er startet utroligt dårligt i ligaen og ligger lige nu sidst i tabellen, hvorfor det ville være en idé at frigøre penge i budgettet ved at sælge spillere, så nye kan komme ind.

Derfor er Brøndby ifølge Aftonbladet villige til at lade Elmander gå. Svenskeren har et år tilbage af kontrakten i Brøndby, og han sidder på en stor lønpost i klubben.

Se Elmander bliver præsenteret som ny Brøndby-bomber. Vi beklager den dårlige billedkvalitet
Det er kun lidt over et år siden, svenskeren 'vendte hjem' til Brøndby. Nu kan han være på vej 'helt hjem' til Sverige.

Svenskeren har dog ikke fortids niveau, skaderne har været hyppige, og selvom svenskeren har et stort navn i klubben, er det forståeligt, hvis Brøndby ikke har problemer med at sende offensivspilleren videre østpå.

Se også: Krisen i Brøndby: Frank er fredet - lidt endnu

Dog skulle Elmanders skadeshistorik det sidste års tid får den svenske topklub til at tøve med en eventuel Elmander-kontrakt.

- Elmander er en interessant spiller, mere vil jeg ikke kommentere denne situation, lyder det fra IFK Göteborgs sportsdirektør Mats Gren ifølge Aftonbladet.

Det menes, at Brøndby ikke kan hente nye spillere ind, før der sælges ud - og her vil Elmander og hans løn kunne bruges andetsteds.

Nyerhvervelsen Ronnie Schwartz, der netop begår sig i angrebet, har allerede taget en bid af lønbudgettet. (Foto: Jonas Olufson)

69 kommentarer
Vis kommentarer