Brøndby-profil efter sammenbrud: - Det er brutalt

Frederik Rønnow var nedtrykt og skuffet, men også afklaret med, at Brøndby ikke har leveret godt nok de seneste kampe, hvor de kun har fået to ud af ni mulige

HORSENS (Ekstra Bladet): Længe stod Frederik Rønnow til at blive redningsmanden. Brøndbys guldklump, der leverede mirakler på niveau med Peter Schmeichel i EM-finalen i 1992.

Brøndby-keeperen holdt i sandhed sit mandskab inde i guldkampen med den pragtpræstation, han leverede før pausen mod Horsens. Tre mesterlige redninger og et cleansheet var årsagen til, at Brøndby gik til pause med en 2-0 føring.

Specielt redningen på Michael Qvists afslutning inde i feltet, hvor Rønnow ikke kunne se sparket, var imponerende.

Korthuset styrtede sammen
Siden styrtede korthuset sammen for Brøndby, der smed en 2-0 føring over styr og kun fik 2-2 efter Kjartan Finnbogasons scoring i det sjette tillægsminut.

Frederik Rønnow var uden skyld i de to mål, men påtog sig alligevel ansvaret for 1-2 reduceringen.

Mens mange af Rønnows holdkammerater var påvirkede, berørte og forlod Casa Arena med tårer i øjnene og tomme blikke, var landsholdsreserven meget afklaret med, hvad han havde været vidne til. Han viste på ingen måder sårbarhed.

Misforstå det ikke: Han var enormt skuffet over den situation, Brøndby nu har bragt sig selv i, hvor FC Midtjylland kan afgøre, om guldet skal placeres på heden mandag.

- Det her er brutalt. Det føles helt tomt, indleder Frederik Rønnow, da han skal analysere situationen for Brøndby.

Fakta er, at Brøndby blot har hentet to point ud af de seneste ni mulige. Brøndby-maskinen gik i stå, da slutspurten om guldet skulle sættes ind.

- Hvis vi spoler tiden nogle dage tilbage, stod vi med alt i egne hænder. Vi må erkende, at det ikke har været godt nok.

- Vi var tilfreds med ét point mod FCK i Parken. Men specielt mod FC Midtjylland i mandags og i perioder mod Horsens var det bare ikke godt nok. Vi må kigge indad, fordi vi ikke har leveret varen, fastslår Frederik Rønnow.

Traf forkert beslutning
Mens Rønnow var et evigt plankeværk før pausen, traf han en forkert beslutning, da Horsens fik frispark i kampen sidste minut.

Han bad muren om at hoppe, da Kjartan Finnbogason sparkede frispark. Islændingen sparkede bolden under muren og snød Frederik Rønnow.

- I sådan en situation skal der træffes en hurtig beslutning. Det er min beslutning, at muren skal hoppe, når der bliver sparket. Det var ikke en klog beslutning, men den slags skal tages meget hurtigt, forklarer Frederik Rønnow, der nu sammen med holdkammeraterne skal forsøge at rejse sig mandag mod AaB.

- Fodbold er følelser, og det her var meget brutalt, når man ser på måden det hele skete på, pointerer han.

Superligaen Brøndby brød sammen - matchbold til FCM

Allan Olsen Vanvid: Mareridtet vil forfølge Brøndby!

FC Midtjylland Stikpille fra FCM-boss: Brøndby har smidt et sikkert mesterskab væk

Superligaen FCM fester for en million - men det koster det ikke...

86 kommentarer
Vis kommentarer