Brøndby-profil: Jeg forhandler ikke med klubben

Johan Larsson har fået tilkendegivelse om, at klubben vil beholde ham, men de er ikke i forhandlinger om at forlænge samarbejdet

Johan Larsson er ikke i forhandlinger med Brøndby om at forlænge kontrakten. Han har fået en tilkendegivelse fra klubben, men intet kontraktudspil, siger han. Foto: Lars Poulsen.
Johan Larsson er ikke i forhandlinger med Brøndby om at forlænge kontrakten. Han har fået en tilkendegivelse fra klubben, men intet kontraktudspil, siger han. Foto: Lars Poulsen.

Spiller Johan Larsson på lånt tid i Brøndby-trøjen?

Kontrakten står til udløb til nytår, og lige nu er parterne ikke i dialog om en forlængelse af samarbejdet.

Det bekræfter Brøndby-kaptajnen på Ekstra Bladets spørgsmål:

- Jeg forhandler ikke med Brøndby, men jeg har fået en tilkendegivelse om, at de gerne vil have, jeg fortsætter i klubben, siger Johan Larsson.

- Har du ikke et kontrakttilbud liggende i skuffen fra Brøndby?

- Nej, det har jeg ikke, siger altså svenskeren, der på få år har fået en stor lederrolle på Alexander Zornigers mandskab.

- Jeg har det super godt her i Brøndby. Jeg bliver 28 år om én måned og vil ikke udelukke noget som helst. Lige nu føler jeg, at det er min bedste tid som fodboldspiller, siger Johan Larsson uden at konkretisere, om han kan se sig forlænge den nuværende aftale.

Han piskede holdkammeraterne frem, da det så værst ud mod FC København. Nede 0-1 og et straffespark til FCK så det håbløst ud, men man skal åbenbart aldrig begrave Brøndby.

- Vi har en utrolig vindermentalitet. Vores DNA er, at vi skal vinde, også når det ser svært ud. Ærlig talt, så er jeg pissestolt over, vi vendte kampen, siger Johan Larsson med et skævt smil.

Den tro og vindermentalitet, som Zorniger har skabt på Vestegnen, kom klarest til udtryk, da Kamil Wilczek havde udlignet til 1-1. Så gik Larsson & co. direkte efter sejren.

- Vi viser, vi vil vinde hver en duel og hver en kamp. Vi har bare en særlig tro på, vi kan vinde, siger Johan Larsson, der erkender, at stemningen på Brøndby Stadion var noget af det vildeste, han har oplevet i sin tid i klubben.

Se også: Drømmeskifte skal på plads: Rejser til Tyskland efter Brøndby-triumf

Vindermentaliteten i Brøndby sikrer sene sejre

Se også: Se karaktererne: Han var helt i top for Brøndby - profil dumpede hos FCK

25 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen