Brøndby-profil klar til udlandet

Lebogang Phiri er klar til at tage næste skridt i karrieren, hvis muligheden byder sig til sommer.

Den dygtige midtbanespiller er klar til udlandet, hvis muligheden byder sig. (Foto: Lars Poulsen)
Den dygtige midtbanespiller er klar til udlandet, hvis muligheden byder sig. (Foto: Lars Poulsen)

Lebogang Phiri har været en af Brøndbys bedste spillere i foråret - hvis ikke den allerbedste - og sydafrikaneren har udviklet sig markant de seneste par sæsoner. Han ligner en spiller, der sagtens kan give nogle penge i Brøndbys pengekasse på et tidspunkt.

Spørgsmålet er bare, hvornår det bliver. Midtbanespilleren vil ikke afvise, at det kan blive aktuelt efter denne sæson.

- Personligt har jeg mål og ambitioner, og hvis jeg får muligheden for at tage det næste skridt, føler jeg, at jeg er mere end klar til det. Men hvis ikke, er jeg meget villig til at blive i Brøndby og fuldføre min kontrakt, siger Lebogang Phiri.

Søndag var han med i alle 90 minutter, da Brøndby spillede 0-0 hjemme mod Esbjerg.

- Banen var ikke god, og derfor var vi nødt til at spille på en måde, vi ikke gør normalt. Det gjorde det vanskeligt for os at få hånd om kampen, men jeg synes, at alle steppede op i anden halvleg og viste god karakter. Det resulterede i et målløst remis, og jeg føler, vi kunne have fået mere med, lyder det fra Lebogang Phiri, der er okay tilfreds med sin egen indsats:

- Personligt føler jeg, det er noget, jeg kan bygge videre på. Det var ikke min bedste præstation, og jeg var ikke god i første halvleg, men der er noget, jeg kan tage med videre.

Lebogang Phiri har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2017.

13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere