Brøndby-profil: Måske vinder vi det hele

Patrick Da Silva er fyldt med selvtillid og står til at starte på banen mod AaB. Nu vil ikke afvise, at Brøndby med en god start på sæsonen kan vinde det hele

Patrick da Silva i aktion mod OB. (Arkivfoto: Ernst van Norde)
Patrick da Silva i aktion mod OB. (Arkivfoto: Ernst van Norde)

På papiret er det en led start på forårssæsonen, der venter Brøndby IF.

Ude mod AaB, hjemme mod FC Midtjylland, ude i DBU Pokalen mod SønderjyskE, ude mod FC København, hjemme mod OB. Men spørger man venstre backen Patrick Da Silva er det lige sådan, klubben fra Vestegnen vil have det.

- Det er kun godt, at vi har et svært program til at starte med. Vi møder de hold, der er foran os, og så må vi se, hvordan det kommer til at gå. Men kan vi slå FCK og Midtjylland - eller få syv point i de første tre kampe - så vil det være godt. Måske kan vi vinde det hele, i hvert fald kan de første tre kampe indikere, hvordan den her halvsæson kommer til at gå, siger Patrick Da Silva til tipsbladet.dk.

- Hvis vi ikke vinder de tre kampe, kan det godt blive svært, og folk begynder måske at vende øjnene lidt. Men det tror jeg ikke sker. Vi har godt styr på det i øjeblikket, og i tre af de sidste fire testkampe har vi holdt nullet, så jeg er sikker på, vi ikke får lussinger denne halvsæson.

Ved at være noget tid siden...
Han er med på, at det er usandsynligt, at Brøndby tager det danske mesterskab, i og med at FC Midtjylland har et forspring på hele 13 point med 16 kampe igen af Superligaen. Mindre kan da også gøre det for Patrick Da Silva.

Kahlenberg: Her er top-tre

- Vi skal i top tre. 100 procent. Og lige nu er det også et stort mål for os at vinde DBU Pokalen. Det er ikke det vigtigste, det er Superligaen stadig, men det er en stor mulighed. Det er ved at være noget tid siden, vi har vundet noget herude i Brøndby, siger han.

Superliga-duel: BIF-spiller kunne vinde Paradise Hotel

Agger afslører: Tomme ord fra Rodgers var grunden til afsked

Backen stod i efteråret bag Riza Durmisi i kampen om spilletid, men i opstartsfasen har han spillet mere end Durmisi, og lader i øjeblikket til at have vundet kampen om venstre back-positionen og dermed spilletid i foråret, efter han kun spillede fem gange - tre gange fra start - i efteråret.

Minder om hinanden
- Jeg ved ikke, om jeg er overrasket, for jeg synes, vi er meget lige, Durmisi og jeg. Jeg har været lidt heldig og har grebet chancen, da jeg fik den. Men jeg synes, vi minder om hinanden, for vi er begge gode offensivt en mod en, mens vi ikke er specielt store og måske ikke har så meget fysisk styrke.

- Jeg ved ikke selv, om jeg har udviklet mig så meget, men jeg har stor tro på tingene. Det er gået den rigtige vej, og jeg har arbejdet seriøst over ferien. Det har jeg så bygget videre på, og der er nok ret store chancer for, at jeg spiller søndag.

- Det er kun i kamptræning, du kan finde ud af, hvor god du er blevet, og hvor god du kan blive, så jeg glæder mig meget til at spille.

Fanforsker fortæller betydningen af Brøndbys Larsson-køb

Seneste nyt

Det er fuldstændig hat og brille

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.