Brøndby-profil nærmer sig længe ventet comeback

Han har været skadet i det meste af 2015, men nu nærmer et comeback sig for Thomas Kahlenberg

Kahlenberg kan snart være tilbage på grønsværen for Brøndby, der har fået en solid sæsonstart. (Foto: Anthon Unger)
Kahlenberg kan snart være tilbage på grønsværen for Brøndby, der har fået en solid sæsonstart. (Foto: Anthon Unger)

En af Brøndbys absolut vigtigste spillere Thomas Kahlenberg har ikke været på banen endnu denne sæson, men der begynder at være lys for enden af tunnellen for Kahlenberg, der siden foråret har døjet med en hofteskade.

En skade holdt Thomas Kahlenberg ude det meste af foråret, og da der ikke var bedring, måtte den danske landsholdsspiller under kniven. Nu fortæller træner Thomas Frank dog, at en retur til banen nærmer sig for Kahlenberg, der træner på græs, men dog ikke indgår i intervaltræninger og 11 mod 11.

- Det er dejligt at have ham på banen og på græs igen. Han er tæt på at være fuldt integreret i træningen. Vi regner med, det kommer til at ske i næste uge. Det har forløbet efter planen. Ingen tilbagefald, ingen smerter. Kun små steder med ømhed, som er naturligt, når man skal tilbage og træne hårdt. Så vi kigger lidt efter 1. oktober - der kan vi nok forvente minutter, siger Brøndby-træner Thomas Frank til TV 2 Sport.

Det er lidt over to år siden, at den danske midtbanespiller vendte tilbage til Brøndby. Han er selvsagt en leder på og uden for banen, og Thomas Kahlenberg har været savnet, fordi også Daniel Agger har haft problemer.

 

35 kommentarer
Vis kommentarer