Annonce:
Annonce:

Brøndby-profil: Sådan her scorer jeg flere mål

Den finske angriber Teemu Pukki vil gerne tilbage som frontangriber i Brøndby på mere permanent basis. Det vil gøre, at han laver flere mål, mener han

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

I foråret har den finske lejesvend fra Celtic Teemu Pukki spillet mest som venstre kant i Thomas Franks 4-3-3-system, men efter Johan Elmander er blevet skadet, er der åbnet en plads som frontangriber, og den plads håber Teemu Pukki på at få.

Den 25-årige landsholdsspiller spillede rollen mod FC Vestsjælland søndag, og selv om han ikke fik scoret, kunne han glæde sig over en 4-0 sejr.

Forhåbningen er nu at blive på pladsen som spids, så han også selv kan lave flere mål.

- Det er den plads, jeg er vant til og kender bedst, siger Teemu Pukki til tipsbladet.dk og forklarer:

Annonce:

- Som wing skal jeg arbejde mere og hjælpe min back, og det bruger jeg en del kræfter på. Det vil nok gøre det nemmere at lave flere mål, hvis jeg spiller den forreste angriber. Så kan jeg komme frem til flere chancer og bruge flere kræfter på at positionere mig og komme frem til muligheder, siger Pukki.

Skidt for Brøndby: Stilstand for Kahlenberg

Annonce:

Han har i denne sæson spillet 20 superligakampe for Brøndby og har scoret seks gange, men blot én gang har han scoret her i foråret. En af forklaringerne på, at Pukki ikke har spillet den forreste angriber, kan være, at han er klejn af statur og derfor ikke har fysikken til at konkurrere med to store brød, som ofte står i modtstandernes midterforsvar. Pukki er formentlig også bedst med en makker i angrebet, men han mener, det handler om spilintelligens, når du som angriber skal frem til chancer.

- Det er lidt nemmere, når der er en ved siden af mig i angrebet. Og gerne en stor dreng ved siden af, der kan tage duellerne i luften med midterforsvaret. Jeg har svært ved at konkurrere i luften med forsvarsspillerne. Men som eneangriber kan jeg også komme frem til chancer, for det handler om mine løb og om at overraske, når jeg kommer i feltet. I den seneste kamp fandt jeg også plads, og jeg fik en god chance, som jeg desværre ikke fik scoret på, siger han.

Afsløring: Han smadrede awaykortet

Tidligere Brøndby-bomber fanget i Nepal-jordskælv

Søndag skal Brøndby på udebane mod OB, men om Teemu Pukki er at finde i startopstillingen som frontangriber, ved han endnu ikke. Spiller han som wing, er det også fint, fortæller han.

- Nu må vi se, hvad der sker. Jeg har det okay som winger, selv om jeg måske ikke helt er kommet frem til så mange chancer. Jeg kan godt lide at spille på kanten, og du kan sige, at jeg bliver mere involveret i spillet og får flere bolde at arbejde med.Jeg kan fra kanten også komme sent i feltet og snyde forsvarsspillerne, siger Teemu Pukki, der gerne får nettet til at blafre mod OB:

- Jeg går da efter at score et par mål næste gang, men nu må vi se, hvad der sker.

Brøndby forhandlede i forbindelse med lejeaftalen en købsoption på finske Teemu Pukki, hvis klubben er tilfreds med det, Pukki leverer.

Annonce:

Brøndby knuser FC Vestsjælland

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: