Brøndby-profil skuffet over FCK

- FCK var slet ikke så dominerende, som vi har set tidligere - det er også vores fortjeneste, mener Christian Nørgaard

Christian Nørgaard var skuffet over FCK, der plejer at være mere dominerende. Omvendt mener han, at det i høj grad også er Brøndby-spillernes fortjeneste. Foto:Jens Dresling.
Christian Nørgaard var skuffet over FCK, der plejer at være mere dominerende. Omvendt mener han, at det i høj grad også er Brøndby-spillernes fortjeneste. Foto:Jens Dresling.

I Brøndby-lejren var der både smil og skuffelse. Der var glæde hos de blå-gule, fordi mestrene blev holdt fra fadet i store dele af kampen. Defensivt leverede Brøndby en fejlfri kamp, hvor man holdt FCK fra de helt store chancer.

 Til gengæld var der lidt utilfredshed hos Brøndby-spillerne med, at man ikke havde grebet de muligheder, der trods alt opstod undervejs.

- Den sidste aflevering manglede hos os. Hvis vi havde truffet lidt bedre beslutninger, havde vi skabt større chancer, pointerer Christian Nørgaard, der var lidt overrasket over, hvor meget Brøndby faktisk formåede at være i kontrol på mestrenes hjemmebane.

- Vi ved, hvor dominerende FCK normalt er i Parken. Mod os var holdet slet ikke i samme tilstand, som vi har set tidligere. Det er naturligvis også vores fortjeneste, at vi har så meget kontrol som tilfældet var specielt efter pausen. Jeg synes, vi fik vist, vi er stærkere fysisk, end vi havde forventet, fastslår Christian Nørgaard.

Brøndbys tyske træner, Alexander Zorninger, er sjældent tilfreds, når holdet ikke får alle tre point. Men efter nulløsningen i Parken var tyskeren faktisk meget glad og for en gang skyld rimelig tilfreds.

- Jeg er meget tilfreds med spillernes indsats. Vi havde fuld kontrol over tingene i anden halvleg. Nu har vi spillet to gange uafgjort mod FCK i sæsonen. De ved, vi er på et godt niveau og kan skabe problemer for dem. Jeg synes, vi har mange våben. Vi er stærke offensivt, vi forsvarer os fint og er stærke taktisk, forklarer Alexander Zorniger, der dog erkender, at det var mærkbart, at Brøndby savnede ét af holdets stærkeste våben: Klubbens fans.

Blot 60 Brøndby-fans mødte frem i Parken. Det var 15 færre, end der på forhånd havde købt billetter til opgøret.

På trods af mange positive momenter hos Brøndby er faktum stadig, at holdet står uden sejr i Parken de seneste 18 kampe. Men den rekord får snart en ende, hvis man skal tro Christian Nørgaard.

- Vi er ikke tilfredse med uafgjort mod dem. Vi skal nok besejre dem i sæsonen, påpeger han.

Se også: Tandlægebesøg gav FCK'er uventet chance

Se også: Brøndby-profil skuffet over FCK

Se også: Karaktererne efter dramatisk topbrag: Han var forrygende!

Se også: FCK følte sig snydt: Højspænding og dramatik i Parken

 

61 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere