Brøndby-profil vender hjem

Ferhan Hasani skifter til sin barndomsklub FK Shkëndija, hvor han har status som et ikon

Ferhan Hasani havde kontraktudløb efter denne sæson. (Foto: Lars Poulsen)
Ferhan Hasani havde kontraktudløb efter denne sæson. (Foto: Lars Poulsen)

Brøndby IF havde en flot sæson, hvor flere profiler for alvor leverede. En af dem var 25-årige Ferhan Hasani, som man så et stort lys i på Vestegnen. Derfor forsøgte Alka Superliga-klubben længe at forhandle sig frem til en ny aftale med den makedonske spiller, men i starten af juni måtte man give fortabt med meldingen om, at dette ikke ville lykkedes.

Kontrakten med Hasani er nu udløbet, og spilleren sendt på klubjagt. En jagt der nu er slut, hvor en makedonsk klub torsdag kunne bekræfte, at man løber med underskriften fra Hasani. Det bliverFK Shkëndija, og det er ikke helt tilfældigt, at fremtiden er havnet lige præcis i denne klub for Ferhan Hasani.

Her spillede den nu tidligere Brøndby-spiller nemlig i sin barndom, hvor han optrådte i ti sæsoner. Efterfølgende fik tyske Wolfsburg øje på stortalentet fra Makedonien, og valgte straks at slå til. Efter opholdet i Brøndby er det dog nu en realitet, at turen går hjem for Hasani.

Glæden er stor hos hovedpersonen selv, men han er næppe lige så begejstret som sin makedonske arbejdsgiver. På klubbens hjemmeside har man lagt et billede ud af Ferhan Hasani med rammende ord "The king is back" - Kongen er tilbage.

FK Shkëndija skal i den kommende sæson spille Europa League, hvor man i første runde møder skotske Aberdeen. Også Brøndby IF skal i aktion ved første runde.

FCK skød et hektisk transfervindue i gang ved at hente Kasper Kusk i Twente (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Dansk fodbold Vild transfer-sommer: Det pønser din klub på

7 kommentarer
Vis kommentarer