Brøndby sælger stjernen: Her er prisen

Christian Nørgaard skifter med øjeblikkelig virkning til Fiorentina i Serie A. Brøndby oplyser i en selskabsmeddelelse, at man får 26 millioner for danskeren

Christian Nørgaard er fortid i Brøndby. Foto: POLFOTO
Christian Nørgaard er fortid i Brøndby. Foto: POLFOTO

24-årige Christian Nørgaard er fortid i Brøndby og fortsætter fremtiden hos italienske Fiorentina. Det oplyser Brøndby i en pressemeddelelse.

- Det er et kæmpe skulderklap til både Christian Nørgaard og Brøndby IF. Christian har som både fodboldspiller og person gennemgået en enorm udvikling de seneste to sæsoner, hvor han også er blevet et bindeled til denne klubs mange fantastiske fans, siger sportsdirektør Troels Bech til brondby.com.

- Når man på den måde vokser som spiller og leverer de præstationer, som Christian har leveret, er det kun naturligt, at de store klubber holder øje med ham. Her kom Fiorentina med en rigtig god mulighed for både Christian og Brøndby IF, og nu skal Christian så tage det næste skridt i sin udvikling i en ny klub og på et højere niveau, lyder det videre fra Bech.

Tøffe om Superliga-bombe: - Det skal de ikke græde snot over

Christian Nørgaard kom til Brøndby i 2013, da man købte ham i tyske HSV. Men det er først i de seneste to sæsoner under tyske Alexander Zorniger, at midtbanespilleren for alvor begyndte at vise prøver på sin kunnen. Siden har han udviklet sig til en stor profil for Brøndby, og han var kernen på det hold, der i sidste ende smed det danske mesterskab på gulvet sidste sæson.

- Der går rigtig mange tanker gennem mit hoved og følelser gennem min krop i dag. Den altoverskyggende tanke og følelse er dog taknemmelighed. Det er over for klubben, spillerne, staben og selvfølgelig fansene. De skal vide, hvor meget de betyder for både klubben og mig. De er helt unikke, og nu er jeg en af dem – en Brøndby-fan.

- Jeg vil også gerne sige tak til Alexander Zorniger. Han har troet på mig fra første dag og givet mig ansvar og tillid. Han har været med til at gøre dette skifte muligt, og han har en stor andel i min udvikling de sidste to år, siger Christian Nørgaard.

Fiorentina oplyser på sin hjemmeside, at Nørgaard fredag vil gennemgå det obligatoriske lægetjek.

Hverken Brøndby eller Fiorentina har oplyst længden på danskerens nye kontrakt. Brøndby tjener omkring 26 millioner kroner for Nørgaard, oplyser man, og der kan desuden komme bonusser oveni det beløb.

Kæmpe Superliga-bombe: Angriber stopper efter fire dage

FCM sælger nyindkøb efter 19 dage: Tjener stort millionbeløb

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri