Brøndby-scoop: Henter spektakulær svensker til Vestegnen

Træner Thomas frank får sin drømmespiller Magnus Eriksson, der kan dække alle angrebspladserne og er kendt for at score spektakulære mål

Svenske Magnus Eriksson skifter til Brøndby (Foto: AP)
Svenske Magnus Eriksson skifter til Brøndby (Foto: AP)

Brøndby forstærker frontlinjen. Som Ekstra Bladet kunne fortælle tidligere fredag, har klubben fra Vestegnen hentet Magnus Eriksson som ny spiller.

Svenskeren er Brøndby-træner Thomas Frank ønskespiller, og han kan dække alle de offensive pladser og giver dermed Brøndby noget power i front.

Lebogang Phiri og Brøndby vandt samlet 11-0...(Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Europa League Brøndby gjorde arbejdet færdigt

Angriberen, der i sidste sæson spillede Champions League med Malmö FF, får en 4-årig aftale i Brøndby og vender dermed hjem til Skandinavien efter en sviptur i Kina.

Guizhou Renhe hentede ham i januar til Kina for 1,7 mio. euro (ca. 12,5 mio. kr.). Eriksson havde været med til at sende Malmö FF i Champions League - blandt andet med et mål mod Red Bull Salzburg, som ved den store svenske fodboldgala blev kåret til årets mål i 2014.

Se Eriksson kanonkasse her:

I det hele taget er svenskeren blevet kendt for at score spektakulære mål, men det blev ikke til nogen i kinesisk fodbold, hvor han havde det svært både på og uden for banen.

I kinesisk fodbold må klubberne kun spille med tre udlændinge, og da Guizhou Renhe ønskede at hente en ny udlænding til klubben, lå det i kortene, at Eriksson skulle væk.

Dermed skulle det også være klart, at Brøndby får ham til en væsentligt lavere pris, end kineserne måtte betale til Malmö FF for et halvt år siden.

Magnus Eriksson har tidligere haft et ophold i belgiske Gent, men det primært Malmø-tiden, som han er kendt for.

I sæsonen 2013 scorede han 11 gange og lagde op til yderligere 14 scoringer og blev dermed Allsvenskans assistkonge.

Den 25-årige svensker har fået en enkelt landskamp og håber, at opholdet i Brøndby igen kan bringe ham ind omkring landsholdet.

Brøndbys nye sportsdirektør Troels Bech skal tirsdag til Malmö for at se nærmere på den defensive midtbanespiller Isaac Sackey, der spiller for Slovan Liberec. (Foto: Linda Johansen) Brøndby Brøndby ser på ghaneser

Brøndby har, som Ekstra Bladet kunne fortælle tidligere på ugen, også synet midtbanespilleren Isaac Sackey fra Slovan Liberec.

Brøndby så tirsdag ghaneseren i aktion i en træningskamp mellem Malmö FF og det tjekkiske Slovan Liberec, men ifølge Ekstra Bladets oplysninger skulle klubben fra Vestegnen ikke være helt overbeviste og skulle derfor i første omgang have vendt tommelfingeren nedad.

135 kommentarer
Vis kommentarer