Brøndby scorer millioner på tysk spillerhandel

Brøndby får en bid af kagen, efter at Jannik Vestergaard i går blev solgt fra Hoffenheim til Werder Bremen

Jannik Vestergaards (t.h.) skifte til Werder Bremen sender et par millioner kroner i Brøndbys retning. (Foto: AP)
Jannik Vestergaards (t.h.) skifte til Werder Bremen sender et par millioner kroner i Brøndbys retning. (Foto: AP)

Der er millioner på vej til den københavnske Vestegn.

Brøndby kan se frem til at score en fin bid af kagen, efter at Jannik Vestergaard i går blev solgt fra Bundesliga-klubben Hoffenheim til Werder Bremen. Ifølge tyske medier betalte Werder Bremen 19 millioner kroner for den danske forsvarsspiller, og heraf er de to millioner på vej til Brøndby.

Tipsbladet.dk erfarer, at Brøndby sikrede sig en videresalgsklausul på Jannik Vestergaard, da han i 2010 blev solgt til Hoffenheim, og det er den, klubben nu kommer til at nyde godt af. Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger er klausulen på 10%, og det betyder, at lidt under to millioner kroner dermed er på vej i Brøndbys klubkasse.

Dermed scorer Brøndby altså en fin gevinst på en spiller, som forlod klubben som 17-årig og aldrig har opnået en førsteholdsoptræden for klubben. Et faktum, man med sikkerhed er godt tilfreds med i Brøndby. De blå-gule har også fostret talenter som Nicolai Boilesen, Andreas Christensen, Markus Bay og Pierre-Emile Højbjerg, så der kan meget vel være flere millioner på vej ind på samme konto i fremtiden som et skulderklap for eminent talentarbejde.

Jannik Vestergaard har underskrevet en kontrakt frem til 2018 med Werder Bremen.

0 kommentarer
Vis kommentarer