Brøndby skuffet over regeringen

Brøndbys direktør, Ole Palmå, er helt uforstående over for, at der kun må lukkes 500 tilskuere ind på klubbens stadion, hvor der er plads til 28.000

Brøndby skuffet over regeringen

Maxsø om at skulle spille på tomt Brøndby Stadion: Det bliver meget underligt

Det er en ommer, Mette Frederiksen!

I Brøndby har de langtfra klappet i hænderne over udsigten til blot 500 tilskuere på stadion, som regeringen har lagt op til med mandagens meldinger.

På Vestegnen er man faktisk dybt skuffet over regeringen kun vil lukke 500 tilskuere ind på stadion.

- Mandagens udmelding fra regeringen hvor det fremgår at påbuddet om de 500 fans står til troende, skuffer os. Med et stadion som vores med plads til 28.000 er vi i dag uforstående overfor, at man kun må lukke 500 fans ind. Det er reelt set en fastholdelse af et forbud fra regeringen, siger Brøndbys direktør, Ole Palmå.

Jesper Lindstrøm blev matchvinder for tomme tribuner, da Brøndby vandt 1-0 over SønderjyskE. Foto: Lars Poulsen.
Jesper Lindstrøm blev matchvinder for tomme tribuner, da Brøndby vandt 1-0 over SønderjyskE. Foto: Lars Poulsen.

500? For fedtet, Mette!

Manglende tillid
Ole Palmå stiller spørgsmålstegn ved om der simpelthen ikke er tillid fra regeringen til, at klubberne kan varetage opgaven med mange tilskuere på stadion.

- Vi klubber har sammen med Divisionsforeningen udarbejdet strikte protokoller lavet på lægefaglige eksperters rådgivning, og derfor står vi i dag tilbage med en følelse af, at man ikke har lyttet til de konkrete planer Divisionsforeningen har fremsendt på vegne af os klubber, og at der ikke er tillid til at vi og de danske fodboldfans kan varetage opgaven, fastslår en skuffet Ole Palmå.

- Nu er der så snak om at enkelte kampe skal bruges som tests i de kommende uger, og her forstår jeg godt, hvis fodboldfans spørger sig selv, hvorfor vi som den eneste branche skal testes og evalueres før vi kan åbne yderligere op. Det så man ikke med biografer, shoppingcentre og andre, pointerer han.

Faktum i dag er, at de danske superligaklubber er omfattet af et massivt testsystem, hvor spillerne bliver testet ofte.

Hovedet på blokken: De får medaljer, de rykker ned

Derfor var rødt kort i orden