Brøndby-skurk: Føler mig meget skyldig!

Paulus Arajuuri var dybt skuffet over sig selv og pointtabet i Randers

Brøndbys Paulus Arajuuri beklager sig til dommer Michael Tykgaard, efter Randers FCs Emil Riis Jakobsen har scoret. Foto: Bo Amstrup/Scanpix 2019.
Brøndbys Paulus Arajuuri beklager sig til dommer Michael Tykgaard, efter Randers FCs Emil Riis Jakobsen har scoret. Foto: Bo Amstrup/Scanpix 2019.

RANDERS (Ekstra Bladet): Paulus Arajuuri er aldrig bleg for at stille op og tage imod de tæsk, der kommer hans vej.

Efter overtidsdramaet i Randers, hvor finnen stod tilbage som Brøndbys uheldig hovedrolleindehaver, stillede han igen op med et tungt blik og en dyb sukken i sine svar.

- Når du er forsvarsspiller og kommer foran i overtiden, så er der ikke nogen værre følelse, end når modstanderen alligevel udligner. Jeg føler mig meget skyldig og ansvarlig over, at vi tabte point mod Randers, sagde Paulus Arajuuri og fortsatte.

- Jeg skulle have gjort det bedre, da Randers-spilleren kom blæsende imod mig. Jeg ramte ham ikke med vilje, men jeg skulle aldrig have stået i den position. Jeg var helt sikker på, linjedommeren ville vinke offside, men det gjorde han ikke. Så nu står jeg med den værst tænkelige følelse.

Paulus Arajuuri var flere gange på hælene i Randers. Foto: Bo Amstrup/ Ritzau Scanpix 2019
Paulus Arajuuri var flere gange på hælene i Randers. Foto: Bo Amstrup/ Ritzau Scanpix 2019
 

Også Lasse Vigen hang med skuffen efter dramaet i Kronjylland, hvor Mikael Uhre bragte Brøndby på 2-1 i overtiden, for så at se Marvin Egho stange en udligning i kassen få sekunder senere efter det føromtalte frispark begået af Arajuuri, der tilmed fik marchordre på sin Tycho Brahes dag.

- Det er fuldstændig utilgiveligt at forære dem det frispark, indledte Lasse Vigen uden at skyde skylden på Arajuuri.

- Vi skulle have forsvaret situationen bedre og have kørt sejren stille og roligt hjem. Frisparket rammer muren og er på vej ud af stadion, men alligevel giver vi dem et mål. Jeg kan ikke forklare det. Det er bare utilgiveligt, sagde Lasse Vigen, der mente, gæsterne skulle have haft fuldt udbytte med fra Randers.

- Vi skulle have afgjort det tidligere. Hvis vi havde udnyttet vores chancer, så havde vi stået med tre point i stedet for et enkelt.

Se også: Vildt overtidsdrama: Brøndby smed point i Randers

Claus Steinlein vil byde FCK op til dans. Målsætningen for sæsonen er ambitiøs som altid i Herning/Ikast. Foto: Claus Bonnerup Sport og Spil FCM driller FCK: Jeg kan godt forstå, de køber skandinavisk

Angrebet på Jens Stages lejlighed er heldigvis et særsyn i dansk fodbold. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Hooligan-ekspert rystet over angreb: Det er helt uden sammenligning!

21 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere