Brøndby snupper Bellot for snuden af tyske og norske bejlere

Brøndby IF var i konkurrence med to tyske klubber og en norsk om målmanden Benjamin Bellot

Der var flere bejlere inden i billedet i kampen om Benjamin Bellot. Foto: All Over Press
Der var flere bejlere inden i billedet i kampen om Benjamin Bellot. Foto: All Over Press

Brøndby IF har endnu ikke bekræftet tilgangen af den tyske keeper Benjamin Bellot, men når de blå-gule gør det, vil det være en af de mindst overraskende transfers i Superligaen denne sommer. Det er nemlig en dårlig bevaret hemmelighed, at Bellot skifter fra RB Leipzig til den københavnske Vestegn. Hovedpersonen selv bekræftede skiftet over for et tysk medie mandag.

I Brøndby IF bliver Benjamin Bellot genforenet med Alexander Zorniger, og målmanden har ikke lagt skjul på, at den tyske træner vægtede højt i hans valg af Brøndby. Han havde nemlig også andre bejlere på hånden.


Fussballtransfers.com skriver, at Fortuna Düsseldorf, Holstein Kiel og norske Lillestrøm kæmpede med Brøndby IF om en underskrift fra Bellot, og det var altså en kamp, de blå-gule endte med at trække sig sejrrigt ud af.

Det tyske medie skriver i øvrigt, at Benjamin Bellot har tegnet en to-årig kontrakt med Brøndby IF med option på yderligere et år.

Han forventes at være med på træningsbanen, når Brøndby IF tager hul på forberedelserne til den kommende sæson i morgen.

Alexander Zorniger ringede til Bellot. Her fortæller keeperen om samtalen.

Her fortæller Henrik Hvillum, ekspert i tysk fodbold, om Bellot.

Transfervinduet bliver travlt i Brøndby, da flere midtbanespillere har forladt klubben, mens der også skal hentes ind på keeper-fronten. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Før Superliga-start: Her er Brøndbys planer

32 kommentarer
Vis kommentarer