Brøndby-spiller frygter det værste: Rystede i hele kroppen

Superliga-klubbens unge talentfulde spiller Rezan Corlu kom slemt til skade i reservekampen mod FCK mandag eftermiddag. Spilleren selv frygter en korsbåndsskade

Brøndby har i årevis været kendt for deres gode talentafdeling, og det seneste skud på stammen har været 17-årige Rezan Corlu.

Den dygtige offensivspiller, der er spået en stor karriere i blåt og gult, debuterede for Superliga-klubben i en Europa League-kvalkamp mod Juvenes Dogana i juli - og Corlu kronede en fin indsats med en scoring i den famøse 9-0-sejr.

Siden da har det unge talent været udtaget til alle Superliga-kampe i denne sæson, og dermed så det ud som om, at pilen kun pegede opad for Corlu.

Se også: TV: Brøndby-stortalent skadet: Skreg af smerte

Men mandag eftermiddag fik Brøndby-spilleren noget af en ubehageligt chok.

I en reserveholdskamp mod FC København faldt Corlu til jorden med store smerter efter en nærkamp med en modstander.

Offensivspilleren tog sig med det samme til knæet, mens han råbte efter hjælp. Nu frygter talentet, at han har pådraget sig en alvorlig skade.

- Jeg blev tjekket i dag af en fysioterapeut, men knæet er for hævet og ømt til at kunne konkludere noget nu. Men jeg er bange for, det er en korsbåndsskade, siger han til Ekstra Bladet og fortæller videre:

- Min støvle sad fast i jorden, og derefter knækkede knæet. Jeg blev meget chokeret og bange, og jeg rystede i hele kroppen, da det skete. Fysioterapeuten beroligede mig med, at det er positivt, at jeg kan strække knæet, men jeg har bange anelser, siger han.

Se også: Brøndby målamok: Slagtede miniput i Europa League

Corlu, der før har haft en mindre knæskade, har ellers selv været positiv overrasket over succesen efter sommerpausen, indtil skaden indtraf.

- Det er gået hurtigere end forventet. Jeg havde ikke troet, at jeg ville få debut så hurtigt. Derfor er det meget ærgerligt, hvis det viser sig at være en slem skade, siger han.

Brøndby-talentet skal have foretaget en MR-scanning på torsdag eller fredag, hvor han vil få endelig vished om skadens omfang.

10 kommentarer
Vis kommentarer