Annonce:
Annonce:

Brøndby-spillere får fridag inden FCK-brag

Thomas Frank mener, at spillerne har brug for mentalt pusterum efter hårdt program de seneste måneder

Thomas Kahlenberg og Rudolph Austin får en fridag. (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Kahlenberg og Rudolph Austin får en fridag. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Brøndby-spillerne bliver belønnet for pokalsejren og et sammenpresset program med en ekstra fridag forud for New Firm-opgøret søndag på Brøndby Stadion.

I den oprindelige plan skulle Brøndby træne både fredag og lørdag, men Thomas Frank har vurderet, at spillerne har brug for et mentalt pusterum.

Brøndbys-superdebutant: Jeg bliver først god til foråret

- Vi er det hold i Superligaen, der har spillet flest kampe i sæsonen. Vi så muligheden for at putte en fridag ind i programmet, siger Thomas Frank.

Thomas Frank vil hellere give spillerne en ekstra fridag frem for at inddrage den i løbet af en uge. Lige som det skete efter 0-5 blamagen mod PAOK, hvor spillerne skulle have fri efter kampen i Grækenland, men her indkaldte han truppen til træning.

Annonce:

Med udsigten til fredagens fridag har Brøndby-spillerne kun lørdag til at finpudse de sidste taktiske ting før søndagens New Firm på Brøndby Stadion.

Kalle på bænken
Brøndby kunne torsdag ikke træne med hele truppen. Alle dem, der spillede fra start onsdag mod Holbæk, restituerede og løb en tur.

De øvrige – Daniel Agger, Thomas Kahlenberg, Magnus Eriksson, Frederik Rønnow og Johan Larsson – var på træningsbanen, mens Johan Elmander blev indendørs for at pleje den muskelskade, han har døjet lidt med i maveregionen.

Makienok-millioner mangler: Nu låner Brøndby hos ejeren

Thomas Kahlenberg er i omdrejninger, men Thomas Frank tøver med at bringe ham i spil til startformationen søndag mod FCK.

- Thomas Kahlenberg har haft ti træninger og spillet 30 minutter mod Holbæk. Jeg tvivler på, han har kræfter til 90 minutter i et intenst opgør mod FC København, siger Thomas Frank, der med sikkerhed vil have ham som en indskiftningsmulighed fra bænken.

Annonce:

- ’Kalle’ har stor betydning for vores hold, og vi vil gerne have ham tilbage snart. Men vi skal også bruge ham rigtigt, fastslår Thomas Frank.

Fire kasser! Se Brøndby-talents drømmedebut:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: