Brøndby-spillerne får en sveder

Brøndby-træner Thomas Frank har sendt spillerne i sauna før mødet med PAOK Saloniki

Teemu Pukki er den af brøndby-spillerne, der trives bedst med at svede i en sauna før kampen mod PAOK Saloniki på torsdag. (Foto: Anders Brohus)
Teemu Pukki er den af brøndby-spillerne, der trives bedst med at svede i en sauna før kampen mod PAOK Saloniki på torsdag. (Foto: Anders Brohus)

Det gav succes mod cypriotiske Omonia. Og nu prøver Thomas Frank igen at uddele svedere til sine spillere før en europæisk kamp under sydens varme.

Spillerne træner i vintertøj med lange bukser, vinterjakke og de fleste med tophue. Derudover har Thomas Frank beordret spillerne i sauna før kampen mod PAOK Saloniki.

Seks gange skal spillerne sidde og svede i en sauna i én halv time, så de er forberedt på det varmehelvede, der venter i Thessaloniki om få dage.

- En professor har fortalt os, at hvis vi forbereder os med sauna og træning i vintertøj, så bliver vi ikke så svækket, som man ellers kan forvente. Gjorde vi ikke noget, ville vi eksempelvis miste 25-30 procent af kapaciteten i de højintense løb.

Se også: Brøndby må vente: Det trækker ud med Austin

- Vi synes det havde en effekt mod Omonia, så vi håber, at det samme er tilfældet mod PAOK Saloniki, siger Thomas Frank til Ekstra Bladet.

- Det er en varm omgang at sidde og svede, men forhåbentligt hjælper det os. Der er ingen tvivl om, at Teemu Pukki er den, der trives bedst i en sauna, smiler Johan Elmander.

Torsdag aften spiller Brøndby i fjerde kval-runde mod græske PAOK Saloniki, hvor der ventes 31-32 grader – fire-fem grader lavere end for et par uger siden på Cypern.

Teemu Pukki scorer for Brøndby IF til 0-1. Foto: Anders Brohus Allan Olsen - 16. aug. 2015 - kl. 22:29 Er Brøndby ude af krisen nu?

Brøndby-truppen rejser til Grækenland onsdag morgen forud for kampen på torsdag. Brøndby har den afsluttende træning tirsdag. En træning, der foregår for lukkede døre, så Frank og spillerne i ro kan indøve standardsituationer og taktiske ting før det vitale opgør mod de græske bronzevindere.

16 kommentarer
Vis kommentarer