Brøndby stadig på udkig efter assistenttræner

Alexander Zorniger er Brøndbys kommende træner, men hvem der skal overtage rollen som assistent, er på nuværende tidspunkt usikkert

Alexander Zorniger får en ny assistent i Brøndby. (Foto: AP)
Alexander Zorniger får en ny assistent i Brøndby. (Foto: AP)

Brøndby IF har fundet manden, der skal overtage trænerjobbet i klubben efter sommerferien. Det bliver den tyske træner Alexander Zorniger, der tidligere har trænet både Leipzig og Stuttgart. Han skal altså få Brøndby tilbage mod toppen af dansk fodbold.

Alexander Zorniger er en modig træner, der står for offensiv fodbold og højt pres. (Foto: All Over Press) Brøndby - 17. maj. 2016 - kl. 09:40 Slog Olsen og Wieghorst: Sådan er Brøndbys nye træner

Det bliver som sagt fra næste sæson, at Zorniger overtager jobbet i Brøndby, men hvem der bliver hans assistent, er fortsat uvist. Således fortalte Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, på et pressemøde, at der fortsat ikke er noget på plads omkring en assistent.

- Vores eneste udestående er, at vi mangler en assistenttræner. Det vil vi informere mere om, når der er noget at fortælle. Vi har valgt at gøre det i den rigtige rækkefølge, så vi har prioriteret at få en cheftræner på plads først. Det har vi fået nu, siger Troels Bech på et pressemøde.

Brøndby - 17. maj. 2016 - kl. 08:44 Officielt: Brøndby har fået ny træner

Sportsdirektøren har tidligere fortalt i et interview med tipsbladet.dk, at skulle man vælge en udenlandsk træner, skulle assistenttræneren være en dansker med kendskab til Brøndby IF og klubbens kultur.

Der er ikke nogen tidshorisont på, hvornår klubben præsenterer en assistenttræner, men mon ikke det er på plads, inden klubben starter den nye sæson op.

Nuværende assistent Claus Nørgaard stopper i klubben efter denne sæson.

Se også: Krise i Esbjerg: Vi blev bange

4 kommentarer
Vis kommentarer