Brøndby-stjerne bekræfter interesse

Polske Kamil Wilczek var ikke tæt på at forlade Brøndby i sommer, men der var interesse for angriberen fra Brøndby

Hvem er de varmeste transfernavne i Superligaen? Allan Olsen vender fem af dem, der kan få en spændene januar måned. Producer/Video: Lasse Brøndal/Discovery Networks Danmark

Han er topscorer i Superligaen og scorer generelt mål på samlebånd, så det bliver igen et spændende transfervindue, hvor Brøndby IF igen skal forsøge at holde på Superligaen målkonge.

For selv om det sikkert vil være fint at score en transfersum for Brøndby, er kaptajnens betydning for holdet så stor, at der skal et stort beløb på bordet, før det overhovedet bør være en overvejelse.

Men interessen i Wilczek er der. Som den også var det i sommer.

Og angriberen fortæller nu, at der var dialog om et skifte væk fra Brøndby i sommer, og at han heller ikke nu vil udelukke, at der kan ske noget.

- Jeg har det godt her i øjeblikket, men jeg vil aldrig sige, at jeg ikke vil skifte klub. Forholdene skal være gode for mig og for klubben (Brøndby, red.). Besiktas var interesseret i sommer, og der var samtaler, men det endte aldrig i et bud.

- Det er dog dejligt, at så stor en klub med store traditioner overvejer at købe mig, og det motiverer mig også. Jeg vil ikke udelukke, at jeg spiller i Polen en dag, siger Kamil Wilczek til WP Sportowe Fakty.

Tyrkiske Besiktas viste interesse i Brøndbys polske anfører, Kamil Wilczek. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Tyrkiske Besiktas viste interesse i Brøndbys polske anfører, Kamil Wilczek. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Den 31-årige angriber, der 24. januar fylder 32 år, har scoret 17 gange i 18 Superliga-kampe i denne sæson, og han har ved flere lejligheder fortalt, at han trives godt i Danmark. Han føler dog nogle gange, at der bliver gået lidt hårdt til ham på banen, og derfor er der også på den personlige konto plads til lidt forbedring.

- I og med at jeg scorer regelmæssigt, er jeg også nødt til at være smartere og hurtigere end mine rivaler, og så skal jeg helt klart være mere modstandsdygtig mentalt. Mange forsvarsspillere forsøger at provokere mig, og jeg er en impulsiv person, siger han.

Polakken har kontraktudløb i Brøndby om 18 måneder, og det bliver interessant at se, om der denne gang kommer bud på den målfarlige angriber.

Flere klubber har kæmpet om Thelins underskrift. Det lader til at være Jon Dahls Malmö der trækker det længste strå. Foto: Damir Sagolj/Ritzau Scanpix FC København Medie: FCK-emne er på plads i Malmö
Problemerne fra Bjarne Riis' tidligere tid som holdejer er ikke glemte, blot fordi han nu tropper op med et nyt projekt. Foto: Ernst van Norde Cykling Kølig velkomst til Riis: Utroværdig og mangler moral
Især FCK-tilhængere affyrede masser af pyroteknik før og under derbyet mod Brøndby. Det har kostet klubben en bøde på 200.000 kr. Foto: Anthon Unger Superligaen Nu er dommen faldet: Kæmpe bøder efter derby

42 kommentarer
Vis kommentarer