Brøndby-stjerne med massiv kritik: Ikke klubben værdigt

Landsholdsspilleren Riza Durmisi var alt andet end tilfreds efter Brøndbys 2-0-nederlag til FC Midtjylland

FC Midtjylland tvang Brøndbt i knæ i søndagens sene Superliga-kamp, og det var Riza Durmisi langt fra tilfreds med. (Foto: Ernst van Norde)
FC Midtjylland tvang Brøndbt i knæ i søndagens sene Superliga-kamp, og det var Riza Durmisi langt fra tilfreds med. (Foto: Ernst van Norde)

Brøndby tabte søndag aften 0-2 på udebane mod FC Midtjylland i en kamp, der stod FC Midtjylland på fra start til slut.

- Alt gik galt. Vi var totalt fraværende i dag, og jeg ved ikke, hvad der skete, siger Brøndbys Riza Durmisi.

- Vi kunne ikke en gang sætte to afleveringer sammen. Vi var utrolig dårlige, og det var slet ikke acceptabelt, siger han.

Der var mange, der ikke fortjente det logo, de rendte rundt med på brystet, mente landsholdsspilleren.

- Hver enkelt må kigge indad. Vi spiller trods alt i Brøndby, og det er for mig Danmarks største klub. Det var overhovedet ikke klubben værdigt, det vi leverede. Vi spillede en elendig kamp, siger Riza Durmisi.

Brøndbys cheftræner Auri Skarbalius så også FC Midtjylland som det bedste hold i kampen. Den vikarierende frontfigur for udeholdet mener ganske enkelt, at hans spilere ikke ramte dagen.

- Vi var for sent i tanke og handling i dag, desværre. De var bedre i de afgørende situationer, og de fangede os på omstillinger, siger Auri Skarbalius, der også mente, at der blev givet for mange standardsituationer væk.

Daniel Agger startede på banen, men måtte forlade den igen med en skade, og han var bestemt heller ikke tilfreds med spillet.

Men mens spillet overhovedet ikke fungerede på banen for Brøndby, var der vanlig opbakning på lægterne fra de medrejsende fans.

- Det eneste positive i dag var, at vi føler, vi spiller på hjemmebane uanset hvor, vi kommer. Det er imponerende - især når vi er så ringe her, siger Daniel Agger.

Se begge mål fra FCM-sejren i tv-klippet øverst i artiklen.

Superligaen Brøndby statister i FCM-opvisning

Daniel Agger trak nødbremsen - men endte selv med at komme galt af sted. (Screendump: TV3 Sport) Superligaen Her trækker Agger nødbremsen: Nu sidder han selv i FCK-saksen

24 kommentarer
Vis kommentarer