Annonce:
Annonce:

Brøndby-stjernen jubler: Deler glædelig nyhed

Brøndby-bomberen Mikael Uhre kroner en forrygende sæson med at blive forlovet

Foto: Claus Bonnerup
Foto: Claus Bonnerup
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Det kører på skinner for Brøndby-angriberen Mikael Uhre, der nu ikke kun bærer titlen dansk mester og Superliga-topscorer - men også er en forlovet mand.

Den 26-årige angriber har annonceret den glædelige nyhed på sin Instagram profil.

- En hotdog var åbenbart alt, der skulle til. Du vil altid være min bedste scoring #livstidskontrakt, skriver Mikael Uhre til et billede, hvor hans nu forlovede, Amalie Brandhof, holder en hotdog med en stor guld ring på fingeren.

Kommentarsporet er fuld af lykønskninger til Brøndby-stjernen. Blandt andre ønsker holdkammeraten Mathias Kvistgaarden stort tillykke til det lykkelige par.

2021 fortsætter på den led med at være et fabelagtigt år for den danske skapretter.

Annonce:

Han har bombet mål ind på stribe for Brøndby, der nød godt af Uhres total på 19 Superliga-træffere i bestræbelserne på at sikre sig DM-titlen.

Særligt i slutfasen var den utrættelige frontløber en afgørende mand for mesterholdet. Da Brøndby i undertal havde ryggen mod muren i næstsidste spillerunde ude mod AGF, dukkede Uhre op og reddede tre point hjem til Vestegnen.

Selv om succeserne har stået i kø, mangler Uhre endnu at blive udtaget til landsholdet, omend hovedpersonen heller ikke forventede, at det ville blive tilfældet op til EM.

Skal du slå vennerne i EM-manager? Her er ekspertens røverkøb i Danmarks gruppe  - og hans bud på den største joker i hele slutrunden.

Søndag sender Ekstra Bladet eksklusivt boksebraget mellem Floyd Mayweather og Logan Paul. Bliver det til bøllebank, sensationelt nederlag eller ren skandale? SE MED HER (Ekstra Bladet+)

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: