Annonce:
Annonce:

Brøndby-supportere dropper FCK-derby

Brøndby Support og fangruppen Alpha holder sig væk fra klubbens opgør mod FCK i Parken næste weekend

Lokal-derbyet mellem FC København og Brøndby bliver uden de mest stemningsskabende Brøndby-fans. Foto: Jakob Jørgensen
Lokal-derbyet mellem FC København og Brøndby bliver uden de mest stemningsskabende Brøndby-fans. Foto: Jakob Jørgensen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Når Brøndby 19. februar indleder forårssæsonen i Superligaen ved at gæste Parken og FC København, så bliver det uden de sædvanlige støtter fra Brøndby Support og fangruppen Alpha.

Det melder begge fraktioner ud søndag på Brøndby Supports hjemmeside.

Dermed har de ikke ændret den holdning, de tidligere på ugen luftede angående de forhold, de bliver tilbudt i Parken - og som de er stærkt utilfredse med.

- Det ville koste os fans over en kvart million kroner alene i udgifter til billetter for at stå i et afsnit, hvor vi ikke kan give vores spillere den vokale og visuelle opbakning, som er et derby værdigt, og det ønsker vi ikke at støtte op omkring, lyder det.

De refererer også til en artikel her på sitet, hvor forskellige fan-repræsentanter peger på Parken som den dårligste arena at gæste.

Annonce:

- Disse mange udsagn fra forskellige fanklubber i dansk fodbold vidner om en decideret usund kultur i Telia Parken, og det bekræfter overfor os, at vi er mange, som har nået et mætningspunkt for PS&E's (selskabet bag FCK, red.) arrogance mod fodbolddanmark, skrive de på hjemmesiden.

De hæfter sig ved, at der nu er påbegyndt en dialog med det formål at sikre bedre forhold for gæstende fans på alle stadioner. Og de håber, at der kommer en løsning, således at de fremover kan forsvare over for sig selv at tage til derby, når det bliver spillet i Parken

- Vores udeblivelse fra dette derby er derfor et tvungent opråb, som vi håber, understreger sagens alvor for ikke blot de forhold, vi møder i Telia Parken, men ligeledes de forhold de andre Superligaholds fans møder på Østerbro. I dialogen, der starter efter derbyet, håber vi, at der hurtigst muligt kan findes en permanent løsning, som alle parter kan acceptere - også FCK.

- Vi stiller som sagt op til enhver dialog, der måtte finde sted. Der vil med al sandsynlighed spilles to derby i foråret, og her er det er i alles interesse, at en aftale er på plads inden da.

Fodbold-boss efter Parken-sviner: ’Det skal tages alvorligt’

Efter derby-kaos: Risikerer at få Brøndby-fingeren

Vrede Brøndby-fans: FCK tager derbyet som gidsel

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: