Brøndby-svensker efter kanon-kasse: Stemningen er lidt mere løftet nu

Johan Larsson stod for kampens detalje på Brøndby Stadion, da han bragede hjemmeholdet foran mod OB og lagde fundamentet for en meget tiltrængt sejr

Johann Larsson kan tydeligt mærke, at stemningen i omklædningsrummet er blevet forandret efter  sejren over OB. (Foto: Lars Poulsen)
Johann Larsson kan tydeligt mærke, at stemningen i omklædningsrummet er blevet forandret efter sejren over OB. (Foto: Lars Poulsen)

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Johan Larsson kom til Vestegnen med et ry om et kanongodt højreben. Søndag aften viste han så, at det venstre er næsten lige så godt skruet på.

Den blonde back stod for det absolutte højdepunkt på pløjemarken i Brøndby, da han med et teknisk vanskelig detalje bragede Brøndby foran mod OB og dermed lagde fundamentet for forårets første sejr.

Se begge Brøndbys scoringer her:

- Jeg blev hængende fremme for at se, hvad der skete, og én af deres forsvarsspillere (Håkon Skogseid, red.) misser, at han er helt alene og header bolden ud til mig.

- På denne bane er det bare at skyde og så håbe. Jeg får et fint træf og fornemmer med det samme, at bolden vil gå i mål. Det var skønt, sagde Johan Larsson, der ti minutter før tid så holdkammeraten Teemu Pukki gøre det til 2-0.

- Det var dejligt endelig at få de tre point, som jeg synes, at vi har fortjent, og man kan mærke det i omklædningsrummet med det sammen.

Ove Pedersen havde ikke været grundig nok i sin research inden kampen i Brøndby. (Foto: Lars Poulsen) OB Ove P. gav spillerne en ’undskyldning’

- Stemningen er lidt mere løftet, sagde Johan Larsson, der i svensk fodbold kendt for sin offensive stil. Noget han også fik vist mod OB.

- I de tidligere kampe har jeg ikke haft så mange muligheder for at komme frem, så inden kampen tænkte jeg, at jeg ville gi’ mig selv chancen lidt længere fremme på banen, og det gav resultat.

- Jeg har før lavet nogle gode mål med venstre, men det er klart, at det bliver lidt mere tilfældigt med venstre end med højre.

5 kommentarer
Vis kommentarer