Annonce:
Annonce:

Brøndby tæt på første sommersalg

Adam Kwarasey Larsen ser i denne uge ud til at vende hjem til Norge og Vålerenga for et beløb under én mio. kr.

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

I løbet af denne uge ventes det, at Brøndby sælger reservemålmand Adam Kwarasey Larsen tilbage til norsk fodbold og Vålerenga.

Den tidligere ghanesiske landsholdskeeper er tilsyneladende aldrig faldet til på Vestegnen efter skiftet fra Rosenborg i begyndelsen af året.

Den 29-årige målmand var ellers tiltænkt en fremtrædende rolle efter sommerferien på Vestegnen, hvor det ventes, at Frederik Rønnow bliver solgt til en større klub i udlandet.

Adam Larsen nåede blot fire kampe for Brøndby i foråret. Den sidste optræden blev 0-3 nederlaget til SønderjyskE i næstsidste spillerunde af sæsonen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger ventes Vålerenga at betale Brøndby et beskedent beløb i omegnen af 750.000 kr. for keeperen, der ellers tegnede en kontrakt frem til 31. december 2020 med Brøndby.

Annonce:

Aftalen ventes at falde endeligt på plads en af de kommende dage.

Nu skal Brøndby ikke bare ud at hente en, men formentlig to keepere med en smule rutine til at klare presset i Superligaen.

Lige nu er det bedste bud Benjamin Bellot, der har stået på reserveholdet i Red Bull Leipzig. En spiller som Alexander Zorniger har et godt kendskab til i forvejen.

Får tæt på tre mio. kr. for Phiri
I forbindelse med afslutningen på sæsonen stoppede fire spillere i klubben – Rodolph Austin, Frederik Holst og Lebogang Phir har kontraktudløb og valgte ikke at fortsætte på Vestegnen. Thomas Kahlenberg har også kontraktudløb senere på måneden og har valgt at indstille sin karriere.

Til trods for Phiri har forladt klubben på en fri transfer til fordel for Guingamp, kan Brøndby se frem til et beløb i omegnen af tre mio. kr. i uddannelseskompensation.

Annonce:

Der kommer også uddannelseskroner i kassen, når Frederik Holst finder sig en ny arbejdsgiver, fordi han er opvokset på Vestegnen.

Nyt blod på Vestegnen - Brøndby jagter forstærkning i Bundesliga-klub

  Bekræftet: Brøndby handler i mesterklub

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: