Brøndby tæt på U21-landsholdskeeper: Så meget koster han

Brøndby og Horsens er stort set enige om en transfersum på U21 landsholdets målmand Frederik Rønnow

Frederik Rønnow er tæt på at skifte fra Horsens til Brøndby (Foto: Claus Bonnerup)
Frederik Rønnow er tæt på at skifte fra Horsens til Brøndby (Foto: Claus Bonnerup)

Troels Bech er tæt på at lande den første aftale siddende i sportsdirektør-stolen i Brøndby.

Man må dog formode, at det er den afgående Per Rud, der har sørget for, at bronzevinderne er langt i processen med at hente U21 landsholdsmålmand Frederik Rønnow.

Ekstra Bladet erfarer, at Horsens og Brøndby stort set er enige om en pris omkring de tre mio. kr., selv om Horsens længe har holdt fast i et priskrav på fire mio. kr.

U21-landsholdet i højt humør. NU gælder det EM (Foto: Lars Poulsen) U21EM Gyldent talentkuld: Så vigtig er hver enkelt for EM-succes

Parterne er i hvert fald så langt, at man er påbegyndt forhandlinger om de personlige betingelser med Rønnows agent John Sivebæk, og det ligner blot et spørgsmål om tid, før målmanden er på plads i Brøndby.

OB har også været inde i kampen om den talentfulde målmand, men de har kun budt to mio. kr. Den nye cheftræner Kent Nielsen kender Rønnow indgående fra sin tid som træner i Horsens.

I første omgang er det planen, at Rønnow skal være reservemålmand for Lukas Hradecky, men Brøndby forbereder sig samtidig på, at den stærke førstemålmand enten i dette vindue eller til vinter ryger til en større liga.

Det er Jakob Busk, der er landstræner Jess Thorups foretrukne mellem stængerne ved EM. (Foto: Jens Dresling) U21EM Thorup afslører: Han er min førstekeeper

Derudover har Brøndby også sendt tidligere reservekeeper Michael Falkesgaard til OB.

Rønnow er aktuelt med U21 landsholdet i Prag. Han er dog bag Jacob Busk i målmandskampen ved U21 EM-slutrunden i Tjekkiet.

Horsens døjer med økonomiske vanskeligheder og pengene fra et Rønnow-salg vil falde på et tørt sted. Klubben har desuden allerede garderet sig ved et salg med tidligere Brønshøj-målmand Nicklas Dannevang.

26 kommentarer
Vis kommentarer