Brøndby-toppen takker for eventyrlig tifo

I et indlæg på Brøndbys hjemmeside takker bestyrelsesformand Jan Bech Andersen og direktør Søren Vadmand klubbens fans for den flotte tifo ved søndagens derby mod FCK

Martin Albrechtsen scorede kampens enlige mål mod sin gamle klub og sikrede, at løverne også på grønsværen blev slagtet. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)
Martin Albrechtsen scorede kampens enlige mål mod sin gamle klub og sikrede, at løverne også på grønsværen blev slagtet. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)

Brøndby IF vandt søndag sæsonens første af tre derby-opgør, da det på hjemmebanen blev til en sejr på 1-0 over FC København på et mål scoret af Martin Albrechtsen.

Og sejren blev kulminationen på en fin søndag, hvor Brøndby-fansene lavede en tifo inden kampen, som efterhånden er gået verden rundt.

Tifoen får nu også roser fra klubbens bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen, der i et indlæg på klubbens hjemmeside roser supporterne for den imponerende tifo. Et indlæg, der kommer fra Jan Bech Andersen og administrerende direktør Søren Vadmand. </p><p><a href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/superliga-oejeblikke-vaekker-opsigt-i-udlandet/5756474" id="_afd9d5b3-630f-41f9-9eaa-94b1d4481765">Superliga-øjeblikke vækker opsigt i udlandet </a></p><p>- Der gik nemlig ikke mange minutter fra tifoen blev afsløret, til de første billeder af den blev delt på alverdens sociale medier. I de sidste par dage har videoer og billeder af tifoen tilmed ramt netmedier rundt omkring i hele verden, endda i lande så langt væk som Argentina og USA, lyder det fra Jan Bech Andersen og Søren Vadmand.</p><p>- Det er ikke blot en fantastisk promovering af Brøndby IF som fodboldklub, men i endnu højere grad en promovering af det, der binder os sammen i Brøndby, nemlig fællesskabet. For en tifo som den i søndags var et resultat af netop fællesskabet</p><p> <a href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fem-geniale-derby-tifos-hvilken-klub-goer-det-bedst/5753459" id="_e2083fd7-5bfe-4a48-81e4-0bdd9da2ea2a">Fem geniale derby-tifos: Hvilken klub gør det bedst?</a></p><p>- Næsten 100 frivillige fans har over de sidste mange uger lagt flere hundrede timers frivilligt arbejde i tifoen. Det er noget helt enestående - og noget som kun ganske få andre klubber i den ganske fodboldverden kan prale af. Tak til alle jer, der gør det muligt, og alle jer, der følger Brøndby IF - nært som fjernt.</p><p>Brøndby møder på søndag Esbjerg fB, inden der venter en lille landskampspause.</p><p><em><strong>TV: Se flere, flotte optagelser af den storslåede Brøndby-tifo her.</strong></em></p> <p> </p>

35 kommentarer
Vis kommentarer