Brøndby-træner: Har ikke fået nok ud af Elmander

Johan Elmander starter formentlig inde i Brøndbys pokalkamp mod Skovbakken onsdag aften. Den kamp skal være med til at kickstarte svenskerens sæson, for BIF har ikke fået nok ud af Elmander, mener Thomas Frank

Johan Elmander er langt fra fordums styrke. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Johan Elmander er langt fra fordums styrke. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Svenske Johan Elmander blev som Daniel Agger hentet hjem til Brøndby i sommer. Her var angriberen tiltænkt en nøglerolle i det "nye" Brøndby, men efteråret er slet ikke gået, som Elmander og Brøndby havde håbet på. Godt nok har angriberen spillet i 11 af Brøndbys 16 kampe i Superligaen indtil videre, men han har ikke helt sat det aftryk på banen, som var håbet og ventet.

Kun én scoring og én af assist er det blevet til i de 11 kampe, og det skyldes blandt andet, at 33-årige Johan Elmander har døjet med skader, ligesom han kom forholdsvist sent i gang med sin opstart på sæsonen. Træner Thomas Frank havde også håbet på mere fra Elmander.

Thomas Kahlenberg og Brøndby har fået en hilsen fra FCK. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Her er FCK's fødselsdagshilsen til Brøndby: Gid I rykker ned

- Nej, vi har selvfølgelig ikke fået nok ud af Elmander. Han har haft for mange skader og har derfor spillet for lidt. Men jeg er slet ikke i tvivl om, at Johan kommer, og at han kommer til at bidrage med meget til holdet. Johan er meget opsat på at komme tilbage på holdet, siger Thomas Frank til tipsbladet.dk.

- Han bringer allerede med meget som leder, når han kommer på banen. Det så jeg i kampen mod SønderjyskE (som Brøndby vandt med 1-0, red.), hvor han kommunikerede godt og bidrog med meget ved standard-situationer. Han har stor erfaring, og det har en kæmpe værdi for os.- Nu skal Johan lige igennem de to kampe, der venter, og så ved han godt, at han skal have en rigtig god opstart på forårssæsonen.

Så god var Elmander i 2005:

Brøndby fejrer denne onsdag klubbens 50-års fødselsdag med en kamp i DBU Pokalen mod Skovbakken. Kampen spilles på Brøndby Stadion, og her ventes Johan Elmander at starte, for Thomas Frank har i sinde at spille med sit bedste hold i kampen.

- Jeg stiller med det stærkeste hold, jeg kan stille lige nu. Agger er ikke klar, og "Kalle" (Thomas Kahlenberg, red.) har haft lidt problemer med hoften, som også holdt ham ude af de seneste landskampe. Om han bliver klar til kampen søndag, må vi se. Men mod Skovbakken stiller jeg stærkeste hold, fordi vi gerne vil videre, siger Thomas Frank.

Brøndby Brøndby-profil: Per Rud-kritik er berettiget

Det ventes, at Dario Dumic og Martin Albrechtsen danner makkerpar i midterforsvaret, mens Christian Nørgaard overtager Thomas Kahlenbergs plads på midtbanen. Johan Elmander starter med stor sandsynlighed også.

Agger og Elmander på Brøndbys udskiftningsbænk. (Foto: Jens Dresling) Brøndby Agger og Elmander er savnet i Brøndby

Agger og Elmander på Brøndbys udskiftningsbænk. (Foto: Jens Dresling) Brøndby Agger og Elmander er savnet i Brøndby Brøndby TV: Bjerregaard om den sidste Brøndby-tid: Det var forfærdeligt

Han kan stadig. Her scorer Elmander mod FCN. Se tv-klippet øverst i denne artikel.

0 kommentarer
Vis kommentarer