Brøndby-træner: Her er mit største ønske

- Vi skal have en venstre back, siger Alexander Zorniger, der sættes i forbindelse med Bremen-backen Janek Sternberg

Alexander Zorniger har ét stort ønske her i januar: En venstre back, der kan skærpe konkurrencen om pladsen med Svenn Crone. Foto: Lars Poulsen
Alexander Zorniger har ét stort ønske her i januar: En venstre back, der kan skærpe konkurrencen om pladsen med Svenn Crone. Foto: Lars Poulsen

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Alexander Zorniger har ikke afleveret en lang og uoverskuelig ønskeliste til sportsdirektør Troels Bech.

Brøndby-træneren har reelt kun ét stort ønske for vinterens transfervindue:

- Vi leder efter en venstre back. Det gør vi ikke fordi Svenn Crone har gjort det dårligt, siger Alexander Zorniger, der bare ønsker optimal konkurrence om pladsen i venstre forsvarsside.

Bild, den tyske millionavis, har sat Brøndby i forbindelse med Werder Bremen-backen Janek Sternberg, der blot har fået spilletid i to af bundesligakampene i efteråret.

Alexander Zorniger kender alt til landsmanden, men er lidt fåmælt om Brøndby har fangearmene ude efter den 24-årige back, der står med kontraktudløb til sommer i Werder Bremen.

- Janek er en god spiller. Det er han, fordi han spiller i Bundesligaen, siger Alexander Zorniger, der ikke ønsker at gå ind i en diskussion om de emner, Brøndby kigger på til positionen.

Han tilføjer dog:

- Forleden blev vi sat i forbindelse med en forsvarsspiller fra Roma (Moustapha Seck). En spiller, jeg slet ikke kender. Lige nu er der mange agenter, der har travlt med at bringe spillere i spil, siger Alexander Zorniger, der har sat sportsdirektør Troels Bech på opgaven.

Brøndby-træneren vil ikke tale målsætning for foråret, selv om Brøndby aktuelt har et forspring på ti point til de nærmeste konkurrenter.

- Jeg vil kun tale om den næste kamp, siger Zorniger, der kan se frem til at starte med to udekampe – mod FC København og SønderjyskE.

Pukki har fået operation
Onsdag var første træningsdag i Brøndby oven på fire ugers ferie.  Spillerne var ikke ude på træningsbanen, men gennemførte en række tests indendørs.

Superligaens topscorer, Teemu Pukki, har benyttet vinterpausen til at gennemgå en mindre knæoperation.

- Vi skal tage lidt hensyn til Pukki. Jeg ved ikke, hvornår han er med på træningsbanen efter operationen. Men det bliver snart. Der bliver ingen problemer for ham med at være klar til forårsstarten mod FCK, forsikrer Alexander Zorniger.

Som at få en ny angriber
På første træningsdag i 2017 var det for Alexander Zorniger som at få en ny angriber, da svenskeren Gustaf Nilsson endelig er spilleklar efter et halvt års tilløb med flere skader.

Den 19-årige angriber er parat til at tage kampen op mod Teemu Pukki og Kamil Wilczek, selv om det bliver en vanskelig udfordring.

- Det har været en meget frustrerende periode. Nu er jeg endelig klar til at tage kampen op for at få en plads på holdet, siger Gustaf Nilsson, der inden han skiftede til Brøndby i sommer fik et brud på højrefoden. Siden opstod der en ny fodskade og endelig sluttede han året af med en brækket næse.

- Jeg har været imponeret over, hvad jeg har set fra mine holdkammerater i efteråret. Brøndby har spillet rigtig godt og scoret mange mål.

- Jeg vil spille og er parat til at tage udfordringen op og kæmpe mig ind på holdet, siger Gustaf Nilsson, der har tegnet kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2020.

Se også: Bliver i Brøndby: Jeg havde muligheder i udlandet

Se også: Godt nyt til Brøndby-fans: Stor profil meget tæt på aftale

41 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere