Brøndby-træner optimist efter nederlag

- Vi gjorde næsten alt rigtigt og vil vinde under normale omstændigheder i otte ud af ti tilfælde, mener Thomas Frank

Thomas Frank var faktisk tilfeds med det meste på trods af 0-1 nederlaget til AaB. - Spiller vi sådan fremover, venter mange sejre, mener han. (Foto: Polfoto)
Thomas Frank var faktisk tilfeds med det meste på trods af 0-1 nederlaget til AaB. - Spiller vi sådan fremover, venter mange sejre, mener han. (Foto: Polfoto)

Mens Brøndby-truppen havde en lang rejse hjem til Sjælland efter 0-1 nederlaget i Ålborg, blev cheftræner Thomas Frank i det jyske.

Han brugte mandagen på at gense opgøret mod AaB endnu engang og så smuttede han mandag aften forbi Herning for at se nærmere på FC Midtjyllands aktuelle styrke. En modstander, som venter Frank & Co. på søndag på Brøndby Stadion.

- Det er ikke mange ting vi gjorde forkert mod AaB. Vi kunne godt tænke os at have lidt flere indlæg og komme lidt mere i feltet og samtidig skabe lidt flere chancer. Men overordnet er jeg faktisk rigtig godt tilfreds. De ting vi har trænet gennem fem uger fungerede godt. Det gælder vores organisation og det lave pres, forklarer Thomas Frank.

Slam! Thomas Franks frustrationer fik frit løb

Han er helt med på, at det er meget sort-hvidt i fodboldens verden, men han vælger også at fokusere på nuancerne.

- Jeg er sikker på, at der ligger mange point og venter på os, hvis vi i fremtidige kampe præsterer som det var tilfældet mod AaB, fastslår Thomas Frank.

Håber på trio mod FCM
Thomas Frank forventer, at Johan Elmander bliver sin forstrækning kvit, så han er klar til søndag. Samtidig er han overbevist om, at Thomas Kahlenberg er i spil til en startplads til søndagens topopgør mod FC Midtjylland.

Det store spørgsmålstegn er Ariel Nuñez. Han får comeback på reserveholdet i eftermiddag mod OB.

- Hvis Ariel gør det godt i den kamp, vil jeg bestemt ikke afvise, han kan få en plads på bænken på søndag, siger Thomas Frank til Ekstra Bladet.

Mens Thomas Frank kæmper for at få kontakt med top-3 glæder han sig trods alt over, at det kan betale sig med det lange seje træk, som man ser Colin Todd har lavet i Randers.

- Faktisk glæder det mit fodboldhjerte, at det går så godt i Randers. For det beviser faktisk, at kontinuitet giver resultater. De har i lang tid haft den samme trup, den samme træner og de er tydelig i alt, hvad der foregår hos dem, siger Thomas Frank lidt overraskende, fordi Randers er en af de værste konkurrenter til kampen om tredjepladsen. 

Her er Superligaens 20 bedst betalte

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter