Brøndby-træner træt af brok: - Udenfor skal de holde kæft!

Alexander Zorniger forsikrer, at alle spillerne i Brøndby har cheftrænerens tillid. Tyskeren sender yderligere en lille stikpille til flere unavngivne agenter

Zorniger kommer med taktiske dessiner til sine spillere. Foto: Jens Dresling
Zorniger kommer med taktiske dessiner til sine spillere. Foto: Jens Dresling
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Hele ni ændringer var det at finde i Brøndby IF's startopstilling torsdag aften, da de blå-gule mødte BK Marienlyst fra 2. division i Sydbank Pokalens fjerde runde.

Cheftræner Alexander Zorniger gav dermed chancen til flere spillere, der ikke normalt får særlig mange minutter i den danske Superliga, og flere ville måske endda mene, at de mange ændringer var lige risikabelt nok.

Efter bare 18 minutter stod der dog 3-0 på lystavlen, og med den endelige sejr på 4-1 beviste Brøndby-spillerne derfor ifølge Zorniger, at hele truppen befinder sig på et højt niveau. Og så fik han også sendt en lille hilsen til et par unavngivne agenter:

- Det var ikke en risiko at spille med de her spillere, fordi vi har en stor tiltro til alle vores spillere, selvom det i nogle situationer måske ikke ser sådan ud, fordi jeg går lidt hårdt til dem.

- Jeg har mere tiltro til min spillere, end folk går rundt og tror. Men jeg hørte, at en agent forventer mere spilletid til sin spiller, ligesom resten af agenterne gør det. Det er deres job, men på banen skal de (spillerne red.) møde op, og udenfor skal de holde kæft, lød den kontante melding efter kampen fra Alexander Zorniger i et interview med TV3 Sport.

Brøndby-cheftræneren nævner som sagt ingen navne, men udtalelsen kunne meget vel være en skjult besked til Simon Tibbling og svenskerens agent Per Jonsson, der i sidste uge fortalte til tipsbladet.dk, at han finder det mærkeligt, at Tibbling ikke spiller oftere. Den historie kan du læse her.

Brøndby IF skal i næste runde af pokalturneringen enten møde FC Nordsjælland eller Vendsyssel FF.

N'Doye angriber tidligere FCK-boss: - Han sagde dårlige ting
Hårde ord mod Bendtner efter voldsdom: Han forstår ikke alvoren

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind