Brøndby udlejer forsvars-flop til Norge

Fredrik Semb Berge vender retur til hjemlandet på en etårig lejeaftale

Ikke flere gule kort til Semb Berge i den danske Superliga (Foto: René Schütze)
Ikke flere gule kort til Semb Berge i den danske Superliga (Foto: René Schütze)

- Vi har i Fredrik fået en spiller, vi har holdt øje med gennem lang tid. Vi er sikker på, han passer rigtig godt ind i vores fremtidige projekt.

Sådan lød det fra Brøndbys sportsdirektør, Per Rud, da klubben offentliggjorde, at man havde skrevet kontrakt med den norske stopper Fredrik Semb Berge.

Brøndby satser på norsk fyrtårn

Men et halvt år efter har det vist sig, at Ruds påstand bestemt ikke har stået til troende. Semb Berge er blot rykker længere og længere fra startformationen efter et par rystende usikre optrædener i Brøndby-trøjen i starten af sæsonen.

Og nu har Brøndby valgt at sende deres forsvarsflop tilbage til Norge, hvor han skifter til de norske mestre fra Molde på en etårig lejeaftale.

- Vi har i det overståede transfervindue haft som mål at trimme vores trup. Med det mål for øje, og da Fredrik Semb samtidig har været eftertragtet i andre klubber, har vi efter samråd med spilleren besluttet at give ham mulighed for at komme til Molde, hvor han kan få gang i sit spil og forhåbentlig opnå mere spilletid, end det ville være tilfældet her i klubben, siger Per Rud.

Træner afslører: Nu skifter Brøndby-forsvarer

- Fredrik har trods en svær start i Brøndby IF haft flere bejlere i transfervinduet, men han har været selektiv og ønsket at vende tilbage til Norge. Da Molde var den eneste norske klub, der kunne honorere vores krav, bliver det dem, der får glæden af Fredrik i det kommende år, siger Rud.

Dermed er der nu blot tre midterforsvarere tilbage i klubben, hvor Daniel Agger, Martin Albrechtsen og Dario Dumic skal slås om de to pladser. I virkeligheden er det nok de to sidste, der skal slås. Førstnævnte må være selvskrevet, når skaderne ikke forhindrer Agger i at spille.

Brøndby lander deadline-forstærkning

Trods blot tre mand om pladserne, så er Per Rud ikke nervøs omkring forsvaret.

- Trods Sembs afgang er vi fortrøstningsfulde omkring situationen i forsvaret. Vi har stor konkurrence på vores back-positioner, vi har tre stærke, deciderede stoppere, og så har vi i Martin Ørnskov en alsidig spiller, der også sagtens kan løse opgaven som midterforsvarer, konkluderer sportsdirektøren.

Superligaen starter i slutningen af denne måned.

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.