Brøndby udlejer forsvarsfyrtårn

Dario Dumic fortsætter i foråret på lejekontrakt i NEC Nijmegen, men han har mulighed for at fortsætte i klubben efter sommerferien, hvor han er transferfri

Dario Dumic har spillet sin sidste kamp for Brøndby. Han fortsætter karrieren i hollandske NEC Nijmegen. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Dario Dumic har spillet sin sidste kamp for Brøndby. Han fortsætter karrieren i hollandske NEC Nijmegen. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Dario Dumic er tabt for Brøndby.

Den 23-årige midtstopper fortsætter karrieren i hollandske NEC Nijmegen, hvor han i første omgang er udlejet for resten af forårssæsonen - altså kontraktperioden ud i Brøndby.

Hvis Dumic lever op til forventningerne hos cheftræner Ernest Faber, kan han sandsynligvis få en længerevarende aftale med klubben, der lige nu sensationelt er placeret på femtepladsen i Æresdivisionen.

I weekenden var Dumic på besøg i den hollandske klub, og parterne skulle således ikke bruge lang tid på at finde frem til en fornuftig aftale

Der er udsigt til, at Dario Dumic i det centrale forsvar skal erstatte Rens van Ejiden, der for nylig skiftede fra Nijmegen til Dinamo Moskva.

Skiftet er perfekt for Dario Dumic, fordi han var røget langt ud i Brøndby-kulden. Mod slutningen af efteråret var han reelt degraderet til fjerdevalg på stopperpositionen.

- Vi er yderst tilfredse med at have indgået en ganske fornuftig lejekontrakt for Dario for forårssæsonen. Dario er stadig en ung mand som skal lægge yderligere på sit spil for at indfri hans potentiale. Vi er sikre på, at Dario i NEC Nijmegen får muligheden for at udvikle sig yderligere, og da Dario selv har ønsket at gribe denne mulighed, så vil vi ikke stå i vejen for ham,« siger Troels Bech, sportsdirektør i Brøndby, til klubbens hjemmeside.

Med lejeaftalen med hollænderne fortsætter sportsdirektør Troels Bech sit arbejde med at reducere Brøndby-truppen.

Efter afgangen af Fredrik Semb Berge til Odd, Elbasan Rashani til Rosenborg og Dario Dumic er Brøndby-truppen nu nede på 25 spillere. Det er stadig for mange i forhold til den ambition, klubben har om en forårs-trup i størrelsesordenen 23-24 spillere.

Der skal således stadig spillere væk fra Brøndby frem mod, transfervinduet lukker om mindre end to uger. Hvis der samtidig skal ske forstærkninger til den nuværende Brøndby-trup, betyder det, at Troels Bech får endnu mere travlt med at få afsat flere fra den nuværende Brøndby-trup.

Se også: Brøndby-fyrtårn på vej til Holland

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

38 kommentarer
Vis kommentarer