Brøndby 'vandt' transferkamp om Pukki

Teemu Pukki er købt fri af Celtic og kan nu kalde sig Brøndby-spiller de næste tre år

Teemu Pukkis lejeaftale er blevet permanent (Foto: Claus Bonnerup)
Teemu Pukkis lejeaftale er blevet permanent (Foto: Claus Bonnerup)

Som Ekstra Bladet kunne fortælle allerede torsdag, er Brøndby og Celtic blevet enige om en handel af den finske angriber Teemu Pukki.

Brøndby har længe meldt ud, at man ikke var villig til at betale det, som skotterne forlangte for Pukki, og Vestegnsklubben fik sin vilje i kampen om millionerne.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger måtte Celtic til slut give sig i kampen om Pukki og acceptere et stort tab for angriberen, som de hentede for 23 millioner kroner i Schalke 04. Handelsprisen bliver i stedet på fem millioner kroner. Celtic havde forlangt otte, men måtte altså acceptere Brøndbys endelige bud, hvis de ville tjene på Pukki.

Teemu Pukki er på plads på en permanent kontrakt med Brøndby. En aftale offentliggøres snarest. (Foto: Jens Dresling) Brøndby Brøndby i offensiven: Pukki er på plads

Brøndby meddeler på deres hjemmeside, at Pukki torsdag har underskrevet en tre-årig kontrakt med de blågule.

Aftalen med Celtic FC og Teemu Pukki glæder sportsdirektør Per Rud:

- Vi har i den forgangne sæson været meget tilfredse med Teemu, som fra dag ét var en klar forstærkning for holdet. Som type har han tilført os en masse kvalitet i offensiven og er bevægelig og rigtig dygtig til at time sine dybdeløb. Ud over de vigtige mål han har lavet, så har han været meget værdifuld i presspillet, hvor han konstant stresser modstanderens forsvar. Der er ingen tvivl om, at han er en rigtig dygtig fodboldspiller med et fortsat stort potentiale, og derfor er vi rigtig glade for at have sikret os Teemu på en længerevarende aftale.

- Vi forventer, at Teemu kan løfte sit niveau endnu mere i den kommende tid her i klubben. Man skal huske på, at den forgangne sæson var første gang, Teemu spillede så mange kampe i streg, da han i de store klubber, han har været i, ikke har fået så meget kontinuerlig spilletid. Derfor tror vi på, at der er endnu mere i ham, som vi i vores miljø kan forløse, lyder det fra Rud.

Nikolai Laursen (t.v) scorede det hidtil eneste superligamål mod FC Vestsjælland i april, hvor han blev skiftet ind og scorede efter fem minutters spil. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Brøndbys supersalg: Får 10 mio. kr for angrebskomet

Brøndby har startet deres trænings op igen efter den korte sommerferie, men Pukki har på grund af landsholdsforpligtelser fået forlænget sin ferie, og finnen træner derfor ikke med på Vestegnen i dag.

Se et af Pukkis Brøndby-mål her

23 kommentarer
Vis kommentarer