Brøndby-veteran med et smil: Svært at spille sig til stamplads

Martin Albrechtsen bliver smidt ud og ind af Brøndby-holdet, men det tyder på, han er med på søndag mod FC Midtjylland

Martin Albrechtsen bliver smidt ud og ind af Brøndby-holdet. Men det tyder på, at han spiller på søndag mod FC Midtjylland, hvor Daniel Agger har karantæne. (Foto: Lars Poulsen)
Martin Albrechtsen bliver smidt ud og ind af Brøndby-holdet. Men det tyder på, at han spiller på søndag mod FC Midtjylland, hvor Daniel Agger har karantæne. (Foto: Lars Poulsen)

Matchvinder mod FC København og banens bedste spiller, vraget ugen efter mod Esbjerg. Tilbage i startformationen mod Viborg. Hvis mønstret skal holde, skal Martin Albrechtsen på bænken igen på søndag i topkampen mod FC Midtjylland.

Men det kommer med stor sandsynlighed ikke til ske, fordi Brøndby er handicappet med viceanfører Daniel Aggers karantæne oven på sæsonens tredje gule kort.

- Uanset hvor godt man gør det, er det åbenbart svært at spille sig til en stamplads på det her hold, siger Martin Albrechtsen med et stort smil.

Det virkede som en besynderlig beslutning, da Thomas Frank smed ham af holdet igen til kampen mod Esbjerg, fordi han ugen forinden mod FCK ikke kun var blevet matchvinder, men også havde været kampens helt store profil.

Se også: Brøndby-matchvinder: Overrasket over at spille fra start

Nu var han tilbage i søndags mod Viborg, hvor han på ny leverede en solid indsats i Brøndbys midterforsvar.

Søndag mod Superligaens tophold FC Midtjylland bliver det på ny en kamp, der ligger godt til den 35-årige Brøndby-stopper. Uanset om det bliver Martin Pusic eller Morten Duncan Rasmussen, så er der udsigt til mange fysiske dueller.

- Jeg håber at få genvalg mod FC Midtjylland. Jeg synes, jeg har været stabil, når jeg har fået chancen, siger Martin Albrechtsen og slår fast:

- Min opgave er jo at overbevise træneren om, at jeg skal spille hver weekend. Jeg ved godt, jeg var tiltænkt en back-up rolle, da jeg forlængede. Men jeg har ikke opgivet håbet om at erobre en fast plads på holdet, pointerer han.

Han har kontraktudløb til sommer, men er slet ikke begyndt en dialog med Brøndby om samarbejdet skal fortsætte.

- Jeg har ikke været skadet i et par år, og jeg passer godt på min krop, så jeg håber at fortsætte lidt endnu på topplan, siger den 35-årige midtstopper.

Det ligger til at blive Martin Albrechtsen og Martin Ørnskov, der udgør stopperduoen søndag mod FC Midtjylland, fordi Dario Dumic tilsyneladende er skubbet endnu længere væk fra spilletid. I søndags var han således helt uden for truppen.

13 kommentarer
Vis kommentarer