Brøndby vil beholde kaptajn: Her er hans besked til sportsdirektøren

Brøndby-anfører Johan Larsson har bedt sportsdirektør Troels Bech prioritere de spillere med kontraktudløb før ham. Svenskeren afviser dog ikke på forhånd en kontraktforlængelse

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Brøndby-anfører Johan Larsson skal bruge sommerferien på to ting.

Svenskeren skal fordøje den værste uge i hans liv – ingen VM-plads og intet dansk mesterskab – og så skal han finde ud af, hvad fremtiden skal stå på.

- Det bliver jeg nødt til. Jeg har bare seks måneder tilbage af min kontrakt, så ja, det skal jeg, sagde Johan Larsson, der ikke vil afvise, at det kan ende med en forlængelse med Brøndby.

- Jeg læste, at jeg ikke skulle forlænge, men det er ikke rigtigt. Jeg talte med Troels (Bech, red.) i søndags, og klubben vil vældigt gerne have, at jeg bliver.

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
 

- Det er rart, at det er på den måde, men som det er nu, har vi kun talt lidt løst, sagde Brøndby-anføreren, der gav sportsdirektøren en lille opgave i den interne snak:

- Jeg sagde, at jeg synes, at han skal prioritere de spillere, der har udløb nu og betyder meget for os. Halimi og Jung, som vi har på leje, og Teemu (Pukki, red.).

- De må være førsteprioritet, og så kommer jeg bagefter. Jeg synes, at det er bedst sådan.

Skal holde vejen
Johan Larsson havde allerede smidt sølvmedaljen, da han mødte pressen i foyeren på Brøndby Stadion.

Den havner et sted langt inde i et skab og skal ikke hives frem igen. Second place, first loser, som svenskeren konstaterede.

- Men det er ikke i dag, at vi taber guldet. Det handler om at levere i 36 kampe og ikke i 32. 

- Der er for mange kampe i træk, hvor vi ikke finder niveauet. Vil man vinde ligaen, så skal man holde ud hele vejen, og det gjorde vi ikke, sagde Johan Larsson.

10. maj var humøret et helt andet. 

Der stod han med trofæet efter sejren i pokalfinalen over Silkeborg og havde en følelse af, at ingen kunne stoppe Brøndby.

- Men det var der så nogen, der kunne, sagde han med adresse til Horsens, som med to sene scoringer i fredagens kamp reelt aflyste den store guldfest på Vestegnen 2. pinsedag.

- Det kunne være blevet den bedste uge i mit liv. Nu blev det stik modsat. Intet VM, intet mesterskab. 

- Jeg ved godt, at man ikke må sige det, men det er noget pis, sagde den slagne Brøndby-kaptajn.

OB Sådan blev Kent Nielsen fyret: 'Jeg anede intet'

1. division Dansk fodbold-profil stopper karrieren efter kikset oprykning

Brøndby har allerede vundet pokaltitlen, men nu jagter man selvfølgelig The Double. Foto: Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Sport og Spil Satsede på guld: Så meget brugte Brøndby forgæves på mesterskabslir

Hany Mukhtar er sæsonens bedste spiller ifølge Ekstra Bladet. Fotos: Jens Dresling/Lars Poulsen Sport og Spil Her er Superligaens 25 bedste spillere

116 kommentarer
Vis kommentarer